Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

“Να λογοδοτήσουν όσοι μας έφτασαν ως εδώ”

Dimitris-Kalogeropoulos
Να βγει η Ελλάδα από αυτή τη μέγγενη, να λογοδοτήσουν όσοι μας έφτασαν ως εδώ, και να διδαχτούμε από τα λάθη μας, γιατί δυστυχώς σε αυτόν τον τόπο η Ιστορία μας διδάσκει πως επαναλαμβάνεται”…
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και πολύπειρο στέλεχος του χώρου της Αυτοδιοίκησης Δημήτρης Καλογερόπουλος, με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο “Παρόν της Κυριακής”. Ο κ. Καλογερόπουλος αναφέρεται και στα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Αττικής, λόγω των περικοπών του Μνημονίου, ενώ αναφέρεται και στην παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για το θέμα που έχει προκύψει με τους ομογενείς μετανάστες.
Το πρόβλημα διευθετήθηκε πρόσφατα με παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Θα ισχύει η άδειά τους επ’ αόριστον και δεν θα ανανεώνεται ανά δεκαετία, ενώ επισπεύδονται οι διαδικασίες πολιτογράφησης που είχαν κολλήσει, εφόσον θα πληρούν τις προϋποθέσεις”, επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρης Καλογερόπουλος.

ysterografa.gr