Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στιγμές τρόμου στη Νεράτζα - Ληστές μπήκαν με πιστόλι και ρόπαλα σε σπίτι!

Στιγμές τρόμου έζησε  σήμερα τα ξημερώματα 50χρονος ιδιοκτήτης  σπιτιού, στη Νεράτζα , μέσα στο οποίο εκτός από τον ίδιο, ήταν και οι ηλικιωμένοι γονείς του!
Τρεις άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι, και με την απειλή πιστολιού αλλά και ροπάλων, ακινητοποίησαν τον ιδιο και τους γονείς του.
Οι δράστες αφού άρπαξαν ό,τι λεφτά βρήκαν στο σπίτι, ένα κινητό τηλέφωνο , μπήκαν στο ΙΧ της οικογένειας και εξαφανίστηκαν!
Οι αστυνομικοί "χτενίζουν" την περιοχή για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.Την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Βραχατίου.
..

Στο μεταξύ συνελήφθησαν, προχθές (2-10-2012) το βράδυ, στο Βέλο , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 23 ετών αντίστοιχα, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατέλαβαν τον 22χρονο να προμηθεύεται από τον 23χρονο, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -370- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Επιπρόσθετα στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Οι αστυνομικές έρευνες και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.