Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝ​ΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 38η ΕΠΕΤΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, για την 38η επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τιμούμε, σήμερα, την ίδρυση της μεγάλης δημοκρατικής Παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας. Τιμούμε τον ιδρυτή του κόμματός μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, όλους τους έως σήμερα Προέδρους, όλους τους μεγάλους εκλειπόντες και κυρίως τιμούμε τους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισες, την πλατιά λαϊκή μας βάση, που πάλεψε για τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια ιδανικά.
Είμαστε η Παράταξη που πρωταγωνίστησε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την οριστική επίλυση του Πολιτειακού, την καθιέρωση του πιο δημοκρατικού και προοδευτικού Συντάγματος, την ένταξη της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια.
Είμαστε η Παράταξη που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Η Παράταξη που προτάσσει την εθνική ενότητα και τη συσπείρωση των Ελλήνων σε κοινούς σκοπούς. Η Παράταξη που βάζει πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.
Στις δύσκολες και κρίσιμες ώρες που διανύουμε, η Νέα Δημοκρατία, ο Πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όλα τα στελέχη και οι αγωνιστές του κόμματός μας, θέτουμε ως υπέρτατο στόχο τη διάσωση της Πατρίδας μας από τους κινδύνους και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες αυτή την εποχή. Παλεύουμε για να σταθεί ο τόπος στα πόδια του και να γυρίσει, μια ώρα αρχύτερα, στην ανάκαμψη και την ανάπτυξη, καθώς και στην ευημερία των συμπολιτών μας.
Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο και ανηφορικό δρόμο μπροστά μας. Νοιώθουμε τον πόνο των ανέργων, των χαμηλόμισθων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, των αγροτών μας και, ακόμη περισσότερο, των νέων παιδιών που είδαν τα όνειρά τους να κουρελιάζονται.
Είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας μας, να σταθεροποιήσουμε την οικονομία, να επαναφέρουμε την ασφάλεια και τη σιγουριά, να ανοίξουμε δρόμους ανάπτυξης, να διασφαλίσουμε μια νέα προοπτική.
Ενωμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη στις δυνατότητες των Ελλήνων, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε.
Και θα τα καταφ
έρουμε»