Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Έκτροπα έξω απο θέατρο στην Ι. Οδό - Βουλευτής της Χρυσής Αυγής απελευθερώνει άτομο μέσα απο κλούβα - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


- Μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και της Χρυσής Αυγής διαμαρτύρονται για παράσταση
- Κλειστή η Ιερά Οδός και στα δύο ρεύματα
- Παναγιώταρος: "Τέτοιες παραστάσεις στην Ελλάδα τέλος"
- Στο θέατρο έφτασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ
- Χρήση χημικών από την αστυνομία έξω από το θέατρο Χυτήριο

Βουλευτής απελευθερώνει προσαχθέντα! Την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις οδηγούσαν στην κλούβα έναν απο τους συγκεντρωμένους, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππας έτρεξε και τον έβγαλε. Ο προσαχθείς φώναζε “δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα” και ο βουλευτής “αφήστε τον άνθρωπο ελεύθερο".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΟ κ. Παππάς πήρε στην κυριολεξία αγκαλιά τον ηλικιωμένο άνδρα και τον απομάκρυνε από την κλούβα, με τους αστυνομικούς απλά να παρατηρούν.

Οταν ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ρωτήθηκε απο τον ρεπόρτερ του Newsit για ποιο λόγο άφησε τον βουλευτή να βγάλει τον προσαχθέντα από την κλούβα, εκείνος απάντησε πως οι προσαγωγές είναι εικονικές.

Η συγκέντρωση δεκάδων μελών παραθρησκευτικών οργανώσεων και της Χρυσής Αυγής άρχισε το απόγευμα έξω απο το θέατρο Χυτήριο στην Ι. Οδό, οπου ήταν προγραμματισμένη η παράσταση Corpus Christi, το περιεχόμενο της οποίας θεωρούν βλάσφημο. Ανάμεσά τους και 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων οι Η. Παναγιώταρος και Χρ. Παππάς.


Αν και αρχικά αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, εκείνοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό ώστε να μπουν μέσα στο θέατρο και να διακόψουν την παράσταση.
Αποτέλεσμα ήταν να γίνει περιορισμένη χρήση χημικών από την αστυνομία ενώ έγινε και μία προσαγωγή.
Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να μπουν εκ νέου στο θέατρο ενώ πέταξαν γιαούρτια στην είσοδο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν τους συγκεντρωμένους από την είσοδο του θεάτρου ενώ κλειστή παραμένει η Ιερά Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η παράσταση δεν εχει ξεκινήσει ..

Στο σημείο έχουν φτάσει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ οι οποίοι δηλώνουν οτι θέλουν να μπουν στο θέατρο να δουν την παράσταση. Ανάμεσά τους ο Ν. Μπίστης, η Π. Τατσόπουλος, η Μ. Ρεπούση και Β. Κατριβάνου. Μπροστά στην είσοδο όμως είναι και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι δηλώνουν πως αν μπουν οι συνάδελφοί τους θα μπουν και οι ίδιοι για να τη διακόψουν.

newsit