Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη: 510 δισ. ευρώ χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα

Τα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου αποκαλύπτουν το συνολικό ποσό που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα από το κατοχικό δάνειο (1942-2012)…
 
Αποκάλυψη: 510 δισ. ευρώ χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα
• Όλα τα αδιάσειστα στοιχεία είναι στη διάθεση της κυβέρνησης.

• Αδιανόητο να κρατούν το θέμα στο συρτάρι, ενώ η Ελλάδα συνθλίβεται από το υπέρογκο χρέος και το αδιέξοδο πρόγραμμα του Μνημονίου.

• Οι οφειλές της Γερμανίας προς τη χώρα μας από το κατοχικό δάνειο είναι νομικά απαράγραπτες. Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να θέσει άμεσα το ζήτημα στη γερμανική πλευρά.



Διαβάστε ακόμη στα «Επίκαιρα»:


- Μια περίεργη ιστορία: Η δράση και η απέλαση του Γερμανού κατασκόπου ΡολφΜέρκελ από την Ελλάδα το 1940 την παραμονή του πολέμου.  
- Προδημοσίευση: Το βιβλίο αποκάλυψη του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου "Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;" που ταράζει την Αγκυρα. Οι μειονότητες, οι κρυπτοχριστιανοί και οι "αθέατοι" Ελληνες στο σημερινό τουρκικό πληθυσμό.  
- Ειδικό τμήμα εκτελεστών δημιουργεί η μυστική υπηρεσία της Τουρκίας. Ποιους στρατολογεί η ΜΙΤ για την ομάδα δολοφόνων. 
- Η κρίση στη Συρία κλειδί για ανατροπές στην περιοχή. 
- Σχεδιάζουν νέα σκληρή φορολόγηση αυτή τη φορά μέσω των δήμων. Μειώνουν τη χρηματοδότηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την παραδίδουν σε γερμανικές επιχειρήσεις και γερμανικούς δήμους.
- Ασκήσεις χρεοκοπίας; Μερική στάση πληρωμών στο εσωτερικό το Νοέμβριο;
- Η επιμήκυνση θα φέρει και νέα μέτρα. 
- Η Γερμανία επιμένει στη συνταγή του θανάτου. Γάγγραινα η λιτότητα!
- Τι θα χάσουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από τα νέα μέτρα. 
- Παρά τη φτώχεια τα καρτέλ ζουν και βασιλεύουν. Ανίερες συμμαχίες στην πλάτη του ελληνικού λαού. 
- CodexAlimentarius: Παγκόσμια συνωμοσία για τον έλεγχο της τροφής; Ποιοι προωθούν νόμους για υποχρεωτική καλλιέργεια μόνο  μεταλλαγμένων και απαγόρευση των φυσικών προϊόντων!



- Συνεντεύξεις:


• Μιχάλης Μασουράκης, ανώτερος διευθυντής οικονομικών μελετών της AlphaBank: Τα 25 δις ευρώ της επανακεφαλαιοποίησης δεν μπορεί να πάνε στη λιτότητα.

• Αννα Βαγενά ,ηθοποιός: Οι πολιτικοί μας είναι απερίγραπτοι.

  
Και πολλά ακόμα ρεπορτάζ, άρθρα και αναλύσεις στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ πουν κυκλοφορούν.



 - ΔΩΡΕΑΝ με τα «Επίκαιρα» το βιβλίο, «Η απάντηση στην ανθελληνική θεωρία του Φαλμεράϊερ: Περί του εποικισμού σλαβικών φυλών στην Πελοπόννησο», του κορυφαίου Ελληνα ιστορικού Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου.


 Η πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα είναι πάντοτε η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους ιστορικές διαστρεβλώσεις. Κλασική και κορυφαία είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου (1815-1891), του τακτικού καθηγητή Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγγραφέα της μνημειώδους Ιστορίας του Ελληνικού Εθνους, ο οποίος έβαλε «ταφόπλακα» στην ανθελληνική θεωρία του Αυστριακού Γιάκομπ ΦίλιπΦαλμεράιερ, σύμφωνα με την οποία οι Ελληνες της νεότερης εποχής δεν κατάγονται από τη φυλή των αρχαίων Ελλήνων, αλλά προέρχονται από Σλάβους, οι οποίοι εισέβαλαν στη χώρα μας το Μεσαίωνα, και από Αλβανούς, που αναμείχθηκαν με ελληνόφωνους αλλά μη Ελληνες το γένος Βυζαντινούς πρόσφυγες.