Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στο...ύψος του ο Ατρόμητος - Μπορούσε και τη νίκη (VIDEO)

Οι Περιστεριώτες ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ κόντρα στη Νιούκαστλ όμως για 45 λεπτά έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Άγγλοι που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές ισοφάρισαν το γκολ του Επστάιν και έχουν τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς.
Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν φοβήθηκε το όνομα της αντιπάλου, ικανοποίησε τον κόσμο του και πήρε την ισοπαλία 1-1 που βέβαια δεν του δίνει προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο
Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε στη μεσαία γραμμή και δεν επέτρεψε στη Νιούκαστλ να κάνει το παιχνίδι της.

Οι Περιστεριώτες έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους να “χτυπήσουν” σε αντεπιθέσεις και κυρίως από τα άκρα.
Τα σουτ των Κούτσι, Ιγκλέσιας δεν βρήκαν στόχο και έτσι φτάσαμε στο 24'. Ο Μπέλιτς με καταπληκτική πάσα βρήκε τον Επστάιν και ο Γερμανός με πλασέ άνοιξε το σκορ.


Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την ισοφάριση κυρίως με στημένες φάσεις. Οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0 όμως ο Τέιλορ είχε διαφορετική άποψη. Με εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε το ματς στα ίσα.



Το γκολ του Τέιλορ επηρέασε την εξέλιξη και του δευτέρου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν μάλλον ικανοποιημένοι ενώ οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς αδυνατούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή.
Ο Ατρόμητος έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία του στο δεύτερο μέρος, στο 79' όταν ο Γιαννούλης μπήκε στην περιοχή αλλά πλάσαρε πολύ άστοχα.
Οι Περιστεριώτες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αλλά στο θέμα της πρόκρισης η Νιούκαστλ έχει τον πρώτο λόγο.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (87' Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Μπέλιτς (61΄ Σουμπίνιο), Κούτσι (61' Καραμάνος)
Νιουκάστλ: Χάρπερ, Γουίλιαμσον, Ανίτα, Περχ, Τέιλορ, Ταβερνιέρ, Γκόσλινγκ (64' Αμαλφιτάνο), Μπιγκιριμανα, Μαρβό (71' Γκουτιέρεζ), Ομπερτάν, Σισέ (77' Κάμπελ).
newsit.gr