Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Οδηγίες προς οφελουμένους κοινοφελούς εργασίας

ΤΟ ΙΝΕ/ΓΣΕΕ ανακοίνωσε τους πίνακες κατάταξης της υπ' αριθμ. ΚΟΧ 5.1003/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Kορινθίας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Κατά των πινάκων κατάταξης επιτρέπεται στους υποψηφίους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους.
Επομένως, οι ωφελούμενοι μπορούν από την Τρίτη 24/7/2012 έως και την Πέμπτη 26/07/2012 να καταθέσουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων. Η ένσταση κατατίθεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και όχι στα γραφεία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Οι προσληπτέοι, σε κάθε περίπτωση, οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως τις 02/08/1012, να αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση:
ΙΝ.Ε/Γ.Σ.Ε.Ε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (για την ΠΕ Κορινθίας)
Σπάρτης 8, 22100, Τρίπολη
(Υπ’ όψιν κκ Παπαδολιά Θανάση, Αποστολόπουλου Νίκου)
τα ακόλουθα:
  1. Το έντυπο αποδοχής θέσης (Υπόδειγμα 1), με το οποίο αποδέχονται εγγράφως τη θέση εργασίας.
  2. Την υπεύθυνη Δήλωση αποδοχής της θέσης (Υπόδειγμα 2), σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν υπεύθυνα ότι δεν εργάζονται , ότι δεν συμμετέχουν σε κανένα άλλο πρόγραμμα και η κάρτα ανεργίας τους είναι σε ισχύ
  3. Μία φωτοτυπία οποιουδήποτε εγγράφου που αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου ΙΚΑ (βιβλιάριο ασθενείας, βεβαίωση ΙΚΑ κλπ)
  4. Μία φωτοτυπία της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού της Εμπορικής Τράπεζας (οι προσληπτέοι, εάν δεν έχουν, θα πρέπει να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στην Εμπορική Τράπεζα)
Ξυλόκαστρο 24 Ιουλίου 2012