Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο Τσίπρας μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο



 ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο κ ΑΛ ΤΣΙΠΡΑΣ
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Τσίπρας  μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο.

-     Είναι  ανεύθυνο να θέλει να μας γυρίσει στη δραχμή  και την απομόνωση.
-          Είναι ανεύθυνο να υπόσχεται ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη,   δίνοντας του ελληνική ταυτότητα και επίδομα ανεργίας
-          Είναι ανεύθυνο να θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία, την ώρα που η ελληνική  κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ. 
-          Είναι ανεύθυνο να συστεγάζει  στο κόμμα του συνιστώσες που επισήμως θεωρούν τον Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες,  αγωνιστές της δημοκρατίας.
-          Είναι ανεύθυνο να θέλει να φορολογήσει με κάθε τρόπο καταθέσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε μια ώρα που η οικονομία ψάχνει για δουλειές και όχι για  φόρους.
-          Είναι ανεύθυνο να εξαγγέλλει  την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ και να καταστρέφει τις προοπτικές της ΑΟΖ.
-          Είναι ανεύθυνο να κατεδαφίζει τις συμμαχίες μας στην Ευρώπη, υβρίζοντας μέχρι και τον νέο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας 

Όλα αυτά, είναι  και ανεύθυνα και επικίνδυνα και τριτοκοσμικά για τον κάθε Έλληνα».
=====

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. –που παραπέμπεται για έγκριση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο- σύμφωνα με την οποία το Συμβούλιο Υπουργών θα μπορεί να αποφασίζει, κατά πλειοψηφία, σε έκτακτες καταστάσεις, το κλείσιμο των συνόρων των χωρών της Συνθήκης του Σένγκεν, για 6 έως και 24 μήνες,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα μοιράσει ταξιδιωτικά έγγραφα -ταυτότητες και διαβατήρια- στους λαθρομετανάστες απειλούν την ελεύθερη διακίνηση των Ελλήνων εντός της Ε.Ε. Γιατί θα βγάλουν τη χώρα από τη Συνθήκη του Σένγκεν.
Άρχισαν, ήδη, στις Βρυξέλλες, σχετικές συζητήσεις.
Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε μια τέτοια απόφαση.
Η Νέα Δημοκρατία δεν θα αφήσει τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Ούτε, όμως, και να απομονωθεί από τους εταίρους της.
Έχει κηρύξει πόλεμο στη λαθρομετανάστευση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του υπόσχονται να κάνουν τη χώρα μαγνήτη λαθρομετανάστευσης, νομιμοποιώντας τους παρανόμους και μοιράζοντάς τους ακόμη και επιδόματα ανεργίας».