Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στην Ηλεία το Σάββατο ο Αντώνης Σαμαράς

Στις 6:00 το απόγευμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Κώστα  Νικολούτσο ενώ θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής.
Στις 7:30 θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας  και κομματικούς φίλους στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.
Η Ηλεία αποτελεί έναν κομβικό Νομό για την Νέα Δημοκρατία  στην Πελοπόννησο, στην οποία έτσι και αλλιώς ποντάρει πολλά η Συγγρού για την άνοδο των ποσοστών της.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
Χθες ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε, την Πιερία όπου από το Δημαρχείο Αιγινίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να πω ότι ήταν, για μένα, μια πάρα πολύ ευτυχισμένη ώρα σήμερα. Γιατί, εδώ, η Πιερία έδωσε έναν αέρα νίκης, έδωσε ένα ρυθμό δυνατό, ενόψει των εκλογών.
Εδώ, μαζί με το Δήμαρχο, είδαμε τα προβλήματα. Μιλήσαμε προηγουμένως και με τα Επιμελητήρια.
Δεν είναι κάτι το οποίο θα πρέπει κανείς να το αποκρυπτογραφήσει. Είναι  δεδομένο. Υπάρχει παντού. Είναι η ανάγκη να μειωθεί η ανεργία, να βρεθούν περισσότερες δουλειές. Είναι η ανάγκη να παραμείνουμε στο ευρώ. Σιγουριά, σταθερότητα. Ιδιαίτερα με τον αγροτικό κόσμο, που πάντα, δυστυχώς, τα κέντρα τον ξεχνάνε.
Είναι, επιπλέον, ανάγκη να βάλουμε ένα τέλος σε αυτόν το μεγάλο, καινούργιο καημό, που έχει ο κόσμος, που λέγεται λαθρομετανάστευση και στα προβλήματα της εγκληματικότητας που δημιουργεί.
Αυτό είναι το πρόγραμμα, το σχέδιο, ο πυρήνας των θεμάτων, με τα οποία θέλει αύριο, με το καλό, αμέσως, η Νέα Δημοκρατία να ασχοληθεί. Θέσεις εργασίας, ασφάλεια και το δικαίωμα της σταθερότητας, με την παραμονή μας μέσα στο ευρώ και μέσα στην Ευρώπη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο γιατί, πραγματικά, ήταν συγκινητικές σήμερα αυτές οι στιγμές. Και θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον παλιό συνάδελφο και δήμαρχο, το Βαγγέλη, με τον οποίο μας συνδέουν πάρα πολλά.  Θέλω να ευχαριστήσω και τους προηγούμενους δημάρχους, που με είδαν.
Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτήν την καταπληκτική υποδοχή, που είχαμε».

Λαμπρές Νίκες

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από αύριο η Εθνική μας Ομάδα –η Ομάδα που ενώνει όλους τους Έλληνες- ρίχνεται στις μάχες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.
Εύχομαι, από την καρδιά μου, στα παιδιά της Εθνικής μας, με την ομαδικότητα, το πνεύμα αγώνα και την ικανότητα που τα χαρακτηρίζει, να πετύχουν λαμπρές νίκες. Να φτάσουν, άλλη μια φορά, στην κορυφή. Και να μας κάνουν υπερήφανους, φέρνοντας στην Πατρίδα μας μήνυμα αισιοδοξίας».