Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης!


Όχι στα δικαστήρια! Ακόμα κρύβεται! Εμφανίστηκε μέσω Facebook για να ευχαριστήσει όσους τον στηρίζουν!
Και είναι πολλοί είναι η αλήθεια...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, κρύβεται από την στιγμή που επιτέθηκε με χαστούκια στην Λιάνα Κανέλλη για να γλυτώσει το αυτόφωρο! Σαν ένας κοινός εγκληματίας.

Όμως δεν έπρεπε να αφήσει το κοινό του έτσι. Αποφάσισε λοιπόν μέσω Facebook να ευχαριστήσει τους οπαδούς και ψηφοφόρους του που του συμπαραστεκονται σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά μετά τα χαστούκια στην κα Κανέλλη και το ποτήρι το νερό που πέταξε στην Ρένα Δούρου.

Ήδη, στο facebook έχουν δημιουργηθεί δυστυχώς πολλές ομάδες με τίτλο Ν' αγιάσει το χέρι σου..

Μερικά από τα σχόλια μετά το ευχαριστώ του Ηλία Κασιδιάρη:

- O κασιδιαρης εδωσε νεα διασταση στην εκφραση ''την επεσε σε δυο γυναικες ταυτοχρονα'' ...χαχαχαχαχαχαχ
- Eισαι σωστος . ελπιζω και ολυμπιακος :P
- me ola auta pou sou eipan kai liga ekanes !!!!!
- mpravo hlia,mi akous kanenan sinexise na eisai alithinos kai na tous dixneis ayto kai as tous na trelenounte,avti pou kseroun to pragmatiko prosopo tis xrisis avgis einai mazi sou!!!!!
- ΑΞΙΟΣ ΗΛΙΑ !!!
- και η 300 θελουν τα χαστουκια τους καλη αρχη
- rikse ki allo mwro mou!!!!!
- κ.Κασιδιάρη, σας πέρασε από το μυαλό ότι το όλο σκηνικό μπορέι να ήταν στημένο ώστε να σας προκαλέσουν?Προσωπικά μόλις είδα ιδίως τη Κανέλλη ήμουν σχεδόν σίγουρη για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα επακολουθούσε. Ένα ξέρω πάντως...το όλο σκηνικό θα βγει σε καλό της Χρυσής Αυγής.Και στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα...οι προσβολές και η επιθετικότητα δικαιολογούνται όταν προέρχονται από ψευτοπροοδευτικούς?????Τέρμα το γλέντι παίδες...ο καθένας όπως στρώνει κοιμάται!
- μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γελάει στα μούτρα της κοινωνίας - Ο κ.Κασιδιάρης εξακολουθεί να κρύβεται... - ΕΛ.ΑΣ.: Τον ψάχνουμε παντού

Ο άνθρωπος που κατά πολλούς αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, κάπου κρύβεται.

Σαν ένας κοινός εγκληματίας, ο άνθρωπος τον οποίο τίμησαν με την ψήφο τους σχεδόν 14.000 έλληνες πολίτες, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης και καταζητείται από τις αρχές γιατί χτύπησε με βαναυσο τρόπο την Λιάνα Κανέλλη.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχει αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του, ίσως γιατί αυτή την φορά υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες...

Προσπαθεί λοιπόν να αποφύγει την διαδικασία του αυτοφώρου για τα χαστούκια εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και το πέταγμα του νερού κατά της Ρένας Δούρου.

Μη μπορώντας να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία, ο κ.Κασιδιάρης προφανώς κρύβεται σε κάποιο σκοτεινό μέρος και η αστυνομία δείχνει μια απίστευτη αδυναμία να τον εντοπίσει.

Το ίδιο του το κόμμα αντί καταδίκης της χειροδικίας κατά δύο γυναικών υποψηφίων βουλευτών προτίμησε να στηρίξει της αντίδρασή του στην... επίθεση που δέχθηκε όπως υποστηρίζεται από τη Λιάνα Κανέλλη. (διαβάστε εδώ τη θέση της Χρυσής Αυγής)

Όπως διευκρίνισε η εισαγγελία ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν καλύπτεται από βουλευτική ασυλία καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή για τις εκλογές.

Η αστυνομία, από την πλευρά της λέει ότι ψάχνει αλλά δεν μπορεί να τον βρει.

"Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται" δήλωσε στη τηλεόραση της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης.
Και συνέχισε: "Υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια", απορρίπτοντας τις κατηγορίες σε βάρος της αστυνομίας για επιεική μεταχείριση των μελών της Χρυσής Αυγής.
Είπε επίσης οτι προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί καμία μήνυση σε βάρος του κ.Κασιδιάρη και ότι η Αστυνομία λειτουργεί στα πλαίσια της αυτεπάγγελτης δίωξης
newsit.gr