Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

«Δε θα έβγαινε ζωντανός»


Αν πιστεύει στο Θεό (που δεν πιστεύει) ο Ηλίας Κασιδιάρης, που κρύβεται από το πρωί για να γλυτώσει το Αυτόφωρο μετά την μπουνιά που έριξε σε γυναίκα (αυτό λέγεται «ανδρισμός», κάποιοι άλλοι θρασυδειλία), καλά θα κάνει να ανάψει μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του... Απόστολου.
Του Απόστολου Γκλέτσου, αυτού με τα όπλα, Ηλία μου, που τα «έχει πάρει κράνα» με τα νταϊλίκια σου και δήλωσε: «Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός. Θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα, κάποιος δεν θα έβγαινε ζωντανός από εδώ μέσα».
Ο δήμαρχος Στυλίδας μιλώντας για τον ξάδελφό του, το βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» και... συνωνόματό του, είπε: «Δυστυχώς, έχει το ίδιο όνομα με εμένα».

Ο... σεξιστής Κασιδιάρης

Αυτός ίσως ο βαρύτερος χαρακτηρισμός που αποδόθηκε σήμερα στον Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεσή του στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου, χαρακτηρισμός που περιέχει μέσα και την έννοια του φασισμού.
Προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων που αντέδρασε με οργή «στην πρωτοφανή αντιδημοκρατική συμπεριφορά η οποία κορυφώθηκε με την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος δύο γυναικών υποψηφίων βουλευτίνων από άνδρα υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής ονόματι Κασιδιάρη».


aftodioikisi.gr