Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νέος τεχνικός στην "Μπάρτσα" ο Γιάννης Καντάς - Ο Φάνης Ζάρκος επέστρεψε στα παλιά του λημέρια

Νέος προπονητής στην Κόρινθο είναι ο Γιάννης Καντάς, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Πάνο Μπεθάνη.
Ο 34χρονος τεχνικός επιλέχθηκε από τον νέο πρόεδρο της «Μπάρτσα» αν και δεν ήταν από τα φαβορί, καθώς ήθελε ένα νέο πρόσωπο για την ομάδα, προκειμένου να δουλέψει χωρίς άγχος και πίεση. Ο Καντάς έχει εμπειρίες από Δ’ Εθνική, καθώς έχει εργαστεί σε Μαλεσίνα, Αστέρα Ιτέας και Λειβαθώ, έχει διατελέσει τεχνικός στις Μικτές Νέων Βοιωτίας, όπως και σε τοπικές ομάδες της Βοιωτίας.
Σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Καντάς είχε την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες, αν και η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Καργιώτη.
Εκτός από την πρόσληψη προπονητή, η Κόρινθος πραγματοποίησε σήμερα και μια μεταγραφή-επιστροφή, με τον Φάνη Ζάρκο να συμφωνεί με τη διοίκηση.
Ο 20χρονος μέσος πέρυσι αγωνιζόταν στην Κόρινθο στη Γ' Εθνική, έχοντας 23 συμμετοχές κι ένα γκολ, ενώ πριν έπαιζε στον Πέλοπα Κιάτου. Στην αρχή της φετινής χρονιάς πήγε στην Παναχαϊκή, αλλά δεν έπαιξε καθόλου κι έμεινε ελεύθερος. Ετσι, επέστρεψε στην «Μπάρτσα», για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Κατά τα άλλα ο Πάνος Μπεθάνης πλέον είναι και τυπικά πρόεδρος της Κορίνθου καθώς μέσα από την Γ.Σ. του Σαββάτου, όπου παραβρέθηκαν πάνω από 80 μέλη, έγινε απόλυτα αποδεχτός από όλους μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, για την νέα προσπάθεια της ομάδας.
Ο ίδιος ανακοινώνοντας την νέα διοίκηση όπου υπάρχει για πρώτη φορά και εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων, δήλωσε: ''Σβήνουμε όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και ξεκινάμε από την αρχή'', δείχνοντας τις προθέσεις του για το μέλλον της ομάδας.
Ο ίδιος φυσικά δεν υποσχέθηκε τρομερά πράγματα, παρά μόνο ζήτησε σκληρή δουλειά, υπομονή, στήριξη και πλήρη διαφάνεια , ενώ τέλος υποσχέθηκε αποτελέσματα σε 3-5 χρόνια, τονίζοντας ότι φέτος μοναδικός στόχος είναι η άνοδος.


Korinthosfans.gr Το site των οπαδών της ΜΠΑΡΤΣΑΣ
  • 3η Ιντερνετικη Ραδιοφωνικη εκπομπη για το korinthosfans.gr αυριο Δευτερα 16/1/12 στις 21:00..Σας περιμενουμε ολους στο webradio του artichoker.gr