Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση Μπακογιάννη με Διαμανταπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με την υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης κυρία Αννα Διαμαντοπούλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Η Δημοκρατική Συμμαχία είχε ζητήσει ενημέρωση από την υπουργό Παιδείας, γιατί θέλαμε να γνωρίζουμε πως προχωρεί η εφαρμογή του νόμου για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τι σκοπεύει το υπουργείο να κάνει για τη Μέση Εκπαίδευση. Η άποψη της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι ότι ιδιαίτερα στον τομέα της Παιδείας όπου επετεύχθη η συναίνεση, πρέπει ταχύτατα να προχωρήσουν και τα υπόλοιπα νομοσχέδια με την ίδια λογική, έτσι ώστε οι αλλαγές που είναι απαραίτητες στον τομέα της Παιδείας να συντελεστούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012».  Σε ερώτηση για τη διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος στη ΔΕΗ, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, είπε: «Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει από την πρώτη στιγμή ταχθεί εναντίον της λογικής του χαρατσιού της ΔΕΗ. Είναι εγκληματική η αντίληψη η οποία λέει ότι σε μία στιγμή τέτοιας μεγάλης οικονομικής κρίσης, ένα νοικοκυριό μπορεί να τιναχθεί τον αέρα γιατί θα του κοπεί το ρεύμα. Οφείλουμε να βρούμε τους μεγάλους φοροφυγάδες και όχι να χτυπάμε αλύπητα τα μικρά νοικοκυριά».    

 * Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, για τη διακοπή ρεύματος στα νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν το τέλος στη ΔΕΗ, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Η Δημοκρατική Συμμαχία έχει από την πρώτη στιγμή ταχθεί εναντίον της λογικής του χαρατσιού της ΔΕΗ. Είναι εγκληματική η αντίληψη η οποία λέει ότι σε μία στιγμή τέτοιας μεγάλης οικονομικής κρίσης, ένα νοικοκυριό μπορεί να τιναχθεί τον αέρα γιατί θα του κοπεί το ρεύμα. Οφείλουμε να βρούμε τους μεγάλους φοροφυγάδες και όχι να χτυπάμε αλύπητα τα μικρά νοικοκυριά».