Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στοπ στις διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ από τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος

Χωρίς τον ξενοδόχο φαίνεται πως λογαριάζουν εδώ και καιρό στο ΠΑΣΟΚ. Και όπου ξενοδόχος, είναι οι εργαζόμενοι στο κόμμα, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό και απειλούν να βάλουν στοπ στις όποιες εσωκομματικές διαδικασίες, ακόμα και τις συνεδριάσεις στα γραφεία στην Ιπποκράτους, σε περίπτωση που δεν του καταβληθεί σήμερα, 21 Δεκεμβρίου, το δώρο των Χριστουγέννων.
«Καμία κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει με απλήρωτους εργαζόμενους» δηλώνουν. Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ, τις έχουν αναρτήσει σε σχετικό blog που έχει δημιουργηθεί (http://ergazomenoipasok.blogspot.com/), το οποίο όπως λένε δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης καθώς δεν υπάρχει σωματείο.
Οι εργαζόμενοι του κόμματος σημειώνουν ότι έχουν υποστεί όλα τα χαράτσια του ιδιωτικού τομέα και ότι είναι «απαράδεκτο να υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, όπου κι αν δουλεύουν», ενώ τονίζουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις, καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι τα Χριστούγεννα»...

eklogika.gr