Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Στους "16" ο Ατρόμητος με 3-2 επί της Αναγέννησης Επανομής

Με αρκετό κόπο και άγχος, ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου νικώντας με 3-2 την Αναγέννηση Επανομής στο «Νίκος Σαράφης».
Η Επανομή μπήκε φουριόζα στο ματς και στο 9΄ ο Γκέσιος απέφυγε τον Ζουέλα και με σουτ έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση. Έντεκα λεπτα αργότερα στο 20’, ο Θανάσης Καραγκούνης  ισοφάρισε με όμορφο σουτ, ενώ στο 41’ έπειτα από όμορφη μπαλιά του Μπρίτο με σκαφτό πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και στο 78’ ο Μπρίτο έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά τη συνεργασία Καραμάνου και Καραγκούνη γράφοντας το 3-1. Η… πεισματάρα Επανομή εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των Περιστεριωτών και σχεδόν με τη σέντρα ο Γεωργίου αφού «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι πλάσαρε τον εξερχόμενο Ράντμαν εύστοχα, μείωσε στο τελικό 3-2 .
Επανομή: Φιρινίδης, Κουρδάκης, Παπαζούδης (73’ Γεωργιάδης), Πεχλιβανίδης, Παπαστεργίου, Ασλανίδης, Ναλμπάντης, Καραμανλής, Δεινόπαπας (68’ Γεωργίου), Γκέσιος (46’ Τιάγκο), Τράκις.
Ατρόμητος: Ράντμαν, Τόμας, Ζουέλα, Οικονόμου, Νάστος, Μακρής, Γκαρσία (89’ Μπάλας), Μπρίτο, Καραγκούνης (81’ Μπέλιτς), Δημούτσος, Αναστασάκος (46’ Καραμάνος).