Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μοίρασε... δώρα ο Πάντελιτς – Πέρασε με “τριάρα” ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη

Νικηφόρα πέρασε από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κατερίνης  , και στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός, έχοντας στο πλευρό του 1000 οπαδούς επικρατώντας με 3-1 του ιδιαίτερα αξιόμαχου Πιερικού.   Κορυφαίος ο Πάντελιτς που επέστρεψε στην 11άδα με δυο γκολ.
To συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, αλλά ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στο α' ημίχρονο όταν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, παίζοντας εξαιρετικά στην κόντρα, ενώ ευτύχησε να ισοφαρίσει προσωρινά.
Μελανό σημείο για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός του Μαρκάνο, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική.
Το σκορ λοιπόν άνοιξε στο 30' με τον Μόνχε να μαρκάρεται εντός περιοχής και τον Κουτσιαύτη να δίνει το πέναλτι. Ο Πάντελιτς το εκτέλεσε κι έδωσε προβάδισμα στους Πειραιώτες. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Ο Μπλαζέφσκι εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε ύψος από την πάσα του Ιντζόγλου κι ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά, έχοντας βγει προηγουμένως στην πλάτη της άμυνας, ισοφάρισε σε 1-1.
Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Πάντελιτς, να κοντρολάρει την πάσα του Μόνχε από αριστερά και να σουτάρει για το 1-2 στο 45+1'.
Το προβάδισμα που πήρε ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έμελλε να αποβεί καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς «πάγωσε» τους «μελανόλευκους». Όλα τέλειωσαν στο 1-3 του Αμπντούν στο 70' που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Πουρσανίδης, Γιαζιτζόγλου, Κωτσιόπουλος, Δήμου, Ιντζόγλου, Τόσκας, Κοντέων, Ελευθεριάδης (76' Πουρτουλίδης), Πέντα, Μπλαζέφσκι (90+1 Τσικαδέρης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Μοντεστό, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα (46' Τοροσίδης), Πάντελιτς, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο (37' λ.τ Ποτουρίδης), Μόνχε, Ορμπάιθ, Γέστε (87' Φουστέρ), Αμπντούν.