Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παναργειακός δύσκολα , με ανατροπή νίκησε τον ΠΑΟ Βάρδας

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/0681b6fa9252a525868756eb9f092b2d_XL.jpgΜπορεί να αγχώθηκε αρκετά ωστόσο ο Παναργειακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αφού επικράτησε με 2-1 του σκληροτράχηλου ΠΑΟ Βάρδας. Οι “λύκοι” παρότι ξεκίνησαν αρκετά καθυστερημένα την προετοιμασία τους έβγαλαν φρεσκάδα στο παιχνίδι τους και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ βρήκαν το τρόπο να πανηγυρίσουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Από την άλλη, η ομάδα της Ηλείας στάθηκε αρκετά ανταγωνιστικά στον αγωνιστικό χώρο, όμως το νεκρό διάστημα που παρουσίασε στην επανάληψη της στοίχισε. Στο α” μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 24 ακυρώθηκε γκολ του Πνευματικού. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Ηλία Φωτόπουλου αύξησαν την πίεση τους η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 42′ με τον Νικολόπουλο να γράφει το 1-0, κι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Παναγόπουλος από πλευράς Βάρδας με δεύτερη κίτρινη.
Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Γιάννη Δουβίκα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 49′ ο Γκίνο με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Το τέρμα αυτό έδωσε περισσότερη ώθηση στους πράσινους οι οποίοι στο 52′ πέτυχαν την ανατροπή χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Νικλητσιώτης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 3-1, όμως ο Γιαντιάγκα σημάδεψε το δοκα΄ρι της εστίας του Πνευματικού
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: (Γ. Δουβίκας) Πνευματικός, Ρότα, Φλώρος, Τσώνης, Παπαϊωάννου, Γκατιάγκα, Πασχαλάκης (46′ Γκίνο, Νικλητσιώτης (85′ Παπαστεριανός), Δρακάκης, Μανουσάκης, Λύρας (46′ Χαρίτος)
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: (Η. Φωτόπουλος): Καπετανάκης, Αγουρίδης, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος, Ανδριέλος, Γ .Πολίτης, Κα-ζαντζής (60′ Παντελής), Γκάτσης, Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης (77′ Π. Πολίτης)