Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αγχωτική νίκη στο 80' για τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου με τον Καφαντάρη, 1 - 0 τον ΠΑΣ Κλένια


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Κορινθίας, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, καθώς στην σημερινή πρεμιέρα, νίκησε στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος» με 1-0 τον ΠΑΣ Κλένια.  Η νίκη για την ομάδα του Νίκου Κολιμάδη ήταν αγχωτική καθώς το «χρυσό» γκολ σημείωσε στο 80΄ ο Μιχάλης Καφαντάρης.
Ο ίδιος  ο σκόρερ μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα, βρέθηκε απέναντι στον Γκίκα, αλλά έχασε για λίγο το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να πλασάρει. Ο ΠΑΣ Κλένια απάντησε στις ευκαιρίες στο 13ο λεπτό, με τον Σκούρτη να σουτάρει από αριστερά και την μπάλα να περνά λίγο έξω από τα δοκάρια του Μαγνήσαλη.
Νέα μεγάλη ευκαιρία γιά τους Ηρακληδείς στο 30’, όταν μετά από γύρισμα του Παπαδημητρίου από δεξιά, σε λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Καφαντάρης βρέθηκε μόνος με τον Γκίκα. Ο φορ του Ηρακλής έκανε το πλασέ, αλλά ο κίπερ του ΠΑΣ Κλένια έδιωξε εντυπωσιακά κι έσωσε την ομάδα του.
Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε νωθρά κι έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΣ Κλένια να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις με τον Σκούρτη. Αρχικά στο 50’ ο Μαγνήσαλης έβγαλε με τα πόδια το σουτ του του παίκτη του ΠΑΣ Κλένια και στο 65’ όταν ο Πιέτρι, πρόλαβε κι έκοψε σωτήρια μέσα στην περιοχή.
Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής ανέβασε  στροφές.. Στο 70’ μετά από κόρνερ, ο Σιώζος σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Καφαντάρης έπιασε εντυπωσιακό γυριστό, με τον Γκίκα να βγαίνει και να προλαβαίνει.
Και τελικά στο 80ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τον Ηρακλή. Ο Βλάσης Κλουτσινιώτης έκανε όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Κάσας κι εκείνος έβγαλε από αριστερά τη σέντρα. Ο Καφαντάρης βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά χάρισε τη "χρυσή" νίκη στον Ηρακλή.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες.
 Ηρακλης: Μαγνήσαλης, Καλύβας, Πιέτρι, Ρούτσης, Κ.Κουρούμαλης, Παπαδημητρίου, Πιλιαφάς, Κάσας ντα Σίλβα, Σίνας, Σιώζος, Καφαντάρης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κλουτσινιώτης, Γ.Κουρούμαλης και Τσοκάρης ως αλλαγές. 
ΠΑΣ Κλένια: Γκίκας, Μουλούδης, Σκούρτης, Ρεκλείτης, Ρουμελιώτης, Μπακλωρής, Μαυραγάνης, Παπαχρήστoς, Μακρής, Γ.Σκούρτης, Σκούπας Αγωνίστηκαν και οι: Σκούπας και Δήμας