Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

29 Νοέμβρη

 
 Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Συμβαίνει κάτι μαγικό... Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απ’ όλο τον κόσμο ετοιμαζόμαστε να κατέβουμε στους δρόμους στις 29 Νοεμβρίου -- λίγες ώρες πριν από την πιο κρίσιμη διάσκεψη της δεκαετίας για την κλιματική αλλαγή!

Θα είναι μια παγκόσμια ημέρα δράσης που θα μείνει στην Ιστορία! Κάνε κλικ στο χάρτη για να βρεις μια δράση στην πόλη σου ή για να διοργανώσεις τη δική σου: 
 Θα γίνει χαμός! Πέρυσι, σχεδόν 700.000 πολίτες κατακλύσαμε δρόμους και πλατείες του κόσμου, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη κινητοποίηση ενάντια στην κλιματική αλλαγή που έγινε ποτέ. Φέτος, η κινητοποίηση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη!

Αν όλοι και όλες συμμετέχουμε στην παγκόσμια μέρα δράσης θα αποδείξουμε στους παγκόσμιους ηγέτες, που θα συναντηθούν στο Παρίσι, ότι οι λαοί του κόσμου απαιτούμε μία αποτελεσματική συμφωνία ενάντια στην κλιματική αλλαγή και δέσμευση για στροφή στην 100 % καθαρή ενέργεια!

Κάνε κλικ στο σύνδεσμο για να δηλώσεις συμμετοχή σε δράσεις που θα γίνουν κοντά σου ή για να διοργανώσεις μια δράση στην πόλη σου:

https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch?cl=8649575219&v=65477

Ας ενώσουμε τις φωνές μας! Για το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας και για όλα όσα αγαπάμε...

Με ελπίδα,

Oli, Alice, Morgan, Iain και η υπόλοιπη ομάδα του Avaaz