Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο πολιτικός "πελάτης" του κ.Τσίπρα, κ.Ευάγγελος Μεϊμαράκης, μετά την αποτυχία του στις βουλευτικές εκλογές ετοιμάζεται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, να κατέλθει υποψήφιος για το χρίσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με την υποστήριξη μάλιστα του Κώστα Καραμανλή, του Πρωθυπουργού της χρεοκοπίας της χώρας. 
Χαρές και πανηγύρια στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ και του κ.Τσίπρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το ενδεχόμενο όμως ο νυν Πρόεδρος της ιστορικής και κατά πολλούς απαρχαιωμένης Νέας Δημοκρατίας, που ηττήθηκε κατά κράτος στις πρόσφατες κάλπες, να παραμείνει ο πολιτικός αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μάνα εξ ουρανού για την αριστερή ιδεολογία και φυσικά το βαθύ ΠΑΣΟΚ που μεταλλάχθηκε σε κυβερνών ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Μεϊμαράκης εκ του αποτελέσματος εκπροσώπησε το παλαιό στη κοινωνία και τη συνείδηση των ψηφοφόρων και κατάφερε να ηττηθεί από έναν πολιτικό αρχηγό που δεν διέθετε κόμμα, πρόγραμμα και όραμα με 7 ολόκληρες μονάδες διαφορά. Τον κ.Τσίπρα που αποδείκτηκε ο μεγαλύτερος πολιτικός ψεύτης της Μεταπολίτευσης και ο πιο ανίκανος διαπραγματευτής.
Ο κ.Μεϊμαράκης κυρίως διέψευσε όλες τις επιστημονικές δημοσκοπήσεις με τη στρατηγική του που ακολούθησε και αποτέλεσε ένα κατά παραγγελία ανεκτίμητο πολιτικό δώρο στον κ.Τσίπρα που κάποιοι επιθυμούν να ξαναδώσουν.
Αν καταφέρει και γίνει νικητής στη Νέα Δημοκρατία η οκταετία Τσίπρα θα είναι ένα de facto γεγονός, ενώ η διάλυση της Ελλάδας ένα αναπόφευκτο διακομματικό εθνικό έγκλημα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr