Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η Πρεμιέρα στη Β κατηγορία Κορινθίας


Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας , ο Ισθμιακός στο γήπεδο «Γιάννης Στέφας», επικράτησε με 3 - 0 επί του Α.Ο. Σπαθοβουνίου.  

  Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής σημείωσε αγχωτική νίκη επί της ομάδας της Κλένιας με το γκολ του Καφαντάρη στο 80', ενώ με 1 - 0 νίκησε και η Προοδευτική Περιγιαλίου , στο γήπεδο του Άσσου, τον Σαρωνικό Γαλατακίου. Με το διπλό  έφυγε από την Αρχαία Κόρινθο ο Πανσολυγειακός με το ευρύ 0 - 4 επί του τοπικού  Άρη, όπως και οι Άγιοι Θεόδωροι με το 1 - 2  επί της Προόδου από τον Άγιο Βασίλειο.
Στο Κιάτο (πλαστικό) η Θύελλα Κάτω Διμηνιού νίκησε  με το ευρύ 4 - 1 ( ημ. 2 - 0)  την ομάδα των Ταρσινών, ενώ στο ντερμπι των νεοφώτιστων , που έγινε στο γήπεδο του Σολομού, ο ΠΑΟ Κουταλά επικράτησε με 2 - 0 της ομάδας του Αγίου Γεωργίου με τέρματα των Γιάννη Γεώργαρη στο 30' και Νίκου Σαϊσανά στο 81' . Πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Αγίου Γεωργίου κέρδισαν, πέναλτι σε ανατροπή του  Βελιζιώτη αλλά ο Παπαδόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που απέκρουσε.

H  αγωνιστική

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ-ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  1 - 0

ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ-ΤΑΡΣΙΝΑ '97 4 - 1

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 - 0

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0 - 4

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ 1 - 2
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1 - 0