Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Μάχες για την 2η θέση ανόδου στη Β κατηγορία Κορινθίας



Μάχες το Σαββατοκύριακο στους ομίλους της Β κατηγορίας Κορινθίας για την 2η θέση ανόδου στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.
Στη Β1 Κατηγορία η πρωτοπόρος Δάφνη Εξαμιλίων αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΑΣ Λουτρακίου, ενώ την Κυριακή εκτός έδρας δοκιμάζονται ο Αίας  Αγιονορίου με τον Μαψό και η Περαχώρα με τον Αγιο Γεώργιο . Ο Άρης Κορίνθου υποδέχεται τον ΑΟ Ρομά.

24η αγωνιστική
29.3.14
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
30.3.14
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ. - ΣΟΦΙΚΟ '05
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΑΟ ΡΟΜΑ
ΑΟ ΜΑΨΟΥ -ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  3 – 0 α.α.
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ

Στη Β2 Κατηγορία, την Κυριακή, η Δάφνη υποδέχεται τον Παμφενεατικό, ενώ για την 2η  συγκρούονται σε αγωνα ντέρμπι ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών με τα Ταρσινά. Τον Κουταλά εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Απέσσας Χαλκίου, ενώ η Λυκοποριά υποδέχεται την Λαύκα.

24η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ. -ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ- ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΦΩΚΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ 97
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ- ΑΠΕΣΣΑΣ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ –ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
 ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ
Ρεπό η ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ

Μάχες γιά άνοδο και σωτηρία στη Α2 Κορινθίας



Με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις  στη  κορυφή και στην  ουρά  συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Κορινθίας στις  4 το απόγευμα της  Κυριακής .  
 Ο πρωτοπόρος ΑΟ Ζευγολατιού αντιμετωπίζει , στο Βέλο τον  Άρη Αρχαίας Κορίνθου , που ψάχνει βαθμούς  για παραμονή στην κατηγορία, ενώ  την ίδια ώρα η Κόρινθος ΄06 δοκιμάζεται  στα Ροζενά από τον αδιάφορο Πανευρωστινιακό. 
Το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στην Αρχαίας Κόρινθο ανάμεσα στον Ηρακλή Λεχαίου και στον  Τενεάτη Αθικίων, που τον ακολουθεί στον πόντο. Και οι δύο ομάδες  επιζητούν την νίκη ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Κορίνθου ’06 , στα Ροζενά, ώστε να βρεθούν σε τροχιά ανόδου. 
Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αντιμετωπίζει τους Νέους Στιμάγκας, ενώ στο «Γιάννης  «Στέφας»¨ ο  Ισθμιακός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Ξυλοκέριζας που πασχίζει για σωτηρία. Στον Σολομό  θα γίνει το ντέρμπι  ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Άσσου, όπως και στον Άγιο Βασίλειο ανάμεσα στην Πρόοδο και τον Αετό Κρυονερίου. 
Τέλος στο Λέχαιο θα διεξάγεται το ντερμπι της ουράς ανάμεσα στην Προοδευτική Περιγιαλίου και τον  Αετό Αγγελοκάστρου.

26η αγωνιστική
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ –ΤΕΝΕΑΤΗΣ
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑTV ΣΤΙΣ 9.00

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑTV ΣΤΙΣ 9.00: ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ, ΤΟ MASTER PLAN ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ  ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΤΙΣ 9.00
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΑTV ΣΤΙΣ 9.00:

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ,
ΤΟ MASTER PLAN ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΘΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΤΙΣ 9.00

Ενδιαφέροντες αγώνες σε Κιατο, Νεμέα, Βέλο και Ξυλόκαστρο στην Α1 Κορινθίας



Με αρκετούς  ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται , αύριο Σάββατο στις 4 το απόγευμα, το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Κορινθίας, στα πλαίσια της 27ης  αγωνιστικής.
Ο πρωτοπόρος Α.Ο Λουτρακίου αντιμετωπίζει στο στάδιο του Κιάτου τον Πέλοπα , ο οποίος, θέλει την νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη πεντάδα, ενώ στη Νεμέα ο Παννεμεατικός αγωνίζεται με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου και ευελπιστεί  σε παραπάτημα του ΑΟΛ ώστε με νίκη να τον πλησιάσει στον πόντο. 
Η Θύελλα Πετρίου αντιμετωπίζει  στο Σοφικό τον καταδικασμένο με υποβιβασμό τοπικό Πανσολυγειακό, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός  Λουτρακίου , στο «Θώδειο» στάδιο υποδέχεται την Ελλάδα Βέλου. 
Στο Ξυλόκαστρο θα γίνει το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Αστέρα Δερβενίου , όπως και στο Χιλιομόδι μεταξύ του τοπικού Ατρόμητου και του  ΑΟ Σπαθοβουνίου. 
Στους Αγίους Θεοδώρους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Κιάτου, ενώ  τέλος ο Κυψελος Κορίνθου κερδίζει έκτος έδρας τρίποντο «στα χαρτιά» από τον  Σαρωνιό Γαλατακίου που δεν μετέχει του πρωταθλήματος.  



Η 27η αγωνιστική

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
 ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜ.
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ- ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ- ΑΣΤEΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ –ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ      3 – 0 α.α.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣTHN ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ενημερώνει το Σωματεία της ότι :
Oι αγώνες ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  από το Σάββατο 29.3.14 και μέχρι την περαίωση του πρωταθλήματος θα αρχίζουν ώρα 16.00 .
Παρακαλούμε να κρατηθεί καλή σημείωση των παραπάνω προς αποφυγή συγχύσεως απ΄ αυτή την αιτία.

Την παραίτηση του Χατζηδάκη ζήτησε ο Λοβέρδος

loverdosΤην παραίτηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, υποστηρίζοντας ότι ενέπλεξε την ελληνική κοινωνία σε μία άνευ λόγου περιπέτεια, ενώ κατέστησε οιονεί μνημονιακή υποχρέωση θέματα που δεν έπρεπε.
Ο κ. Λοβέρδος, δήλωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι οι νέες ρυθμίσεις που έγιναν κατόπιν παρεμβάσεων άλλων υπουργών, δημιουργούν ένα νέο πλαίσιο που δεν επιτρέπουν στον κ. Χατζηδάκη να παραμείνει στη θέση του.
«Χατζηδάκης ρώτησε, Χατζηδάκης απάντησε, Χατζηδάκης αξιολόγησε. Ενέπλεξε όλη την ελληνική πολιτική σκηνή σε μια περιπέτεια άνευ λόγου και τώρα, με πρωτοβουλία του κ. Τσαυτάρη που άλλαξε το πλαίσιο, είναι μείζον θέμα η παραμονή του στην κυβέρνηση, πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του» υποστήριξε ο κ. Λοβέρδος.
Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στην οποία ο κ. Λοβέρδος θέλησε ως εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, τη θέση του για αυτό το θέμα.

ysterografa.gr