Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κας ΑΝΝΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΔΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΗ Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, για την ΕΔΕ του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με δήθεν πληροφορίες για βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με εμβάσματα στο εξωτερικό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για την άμεση αντίδραση του Υπουργείου Οικονομικών, που διέταξε ΕΔΕ για να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που διακίνησαν  τις απίθανες διαρροές περί “3 βουλευτών της Ν.Δ. με αδικαιολόγητα εμβάσματα στο εξωτερικό”.
Οι “τρεις Βουλευτές της Ν.Δ.” περιορίστηκαν σήμερα σε έναν, που όμως, ήδη από τον Απρίλιο του 2013, χωρίς καν να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό, έχει δικαιολογήσει πλήρως στις αρμόδιες αρχές καταθέσεις και εισοδήματα από την εργασία του, έχει φορολογηθεί για αυτά και τα έχει δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του!
Περιμένουμε άμεσα να ολοκληρωθεί και να δοθεί στη δημοσιότητα το  αποτέλεσμα της ΕΔΕ και να καταλογιστούν ευθύνες προς τους συκοφάντες των απαράδεκτων διαρροών. Ο Ελληνικός λαός οφείλει να γνωρίζει ποιοι, για ποιους λόγους επιλέγουν αυτή την ώρα να χτυπήσουν τη Ν.Δ.».