Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Κατηγορία για κατάλυση της Δημοκρατίας και εσχάτη προδοσία σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής



- To διαβιβαστικό των ανακριτών αφορά τις ασυλίες Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα
- ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΏΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Kόλαφος είναι το διαβιβαστικό των ανακριτών που έφτασε στη Βουλή με αίτημα την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του Στάθη Μπούκουρα, καθώς στο έγγραφο των ανακριτών γίνεται λόγος για τον σκοπό της Χρυσής Αυγής που είναι η κατάλυση του πολιτεύματος.
Οι ανακριτές αναφέρουν όλο το ιστορικό ίδρυσης της Χρυσής Αυγής, το πολιτικό και το επιχειρησιακό σκέλος να διαχωρίζονται στο καταστατικό, σημειώνοντας πως σε ιδεολογικό επίπεδο η οργάνωση τάσσεται υπέρ της φυλετικής καθαρότητας της Αρίας φυλής.
Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό, η Χρυσή Αυγή θεωρεί "υπανθρώπους, τους αλλοδαπούς, τους μετανάστες, τους Ρομά, τους ομοφυλόφιλους, τους έχοντες κινητικά ή νοητικά προβλήματα και όσους έχουν διαφορετικές απόψεις από εκείνες της οργάνωσης

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΟ

1. Στρατιωτική δομή
2. Η απόλυτος ιεραρχία, η παραβίαση της οποίας επιφέρει σκληρές για τη σωματική ακεραιότητα και την προσωπικότητα του παραβάτου συνέπειες.
3. Η τυφλή υπακοή στις εντολές των ανωτέρων
4. Η συνωμοτική και βάσει προκαθορισμένων κανόνων δράση, η οποία περιλαμβάνει ακόμα και αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από νεότερας ηλικίας μέλη.
Στο έγγραφο των ανακριτικών αρχώβν είναι πως η "στρατιωτική εκπαίδευση" των χρυσαυγιτών γίνεται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, Μαλακάσα, Μάνδρα, Σαλαμίνα, στην οποία γίνεται χρήση όπλων, ενώ για τα τάγματα εφόδου, αναφέρει πως γίνονται από άτομα με ιδιαίτερα σωματικά προσόντα και που έχουν εκπαιδευτεί σε συνθήκες παρόμοιες με εκείνη την εκπαίδευση των επίλεκτων ειδικών μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Ανατριχίλα προκαλεί και το ιστορικό της Χρυσής Αυγής, όπως περιγράφεται στο παραπεμπτικό των δύο ανακριτών:

«Η Οργάνωση Χρυσή Αυγή», αναφέρουν, «η οποία είχε μορφή κλειστής ολιγάριθμου ομάδα ιδεολογικής επιμόρφωσης εθνικοσοσιαλιστών (ναζιστών) και εξέδιδε το περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ιδρύθηκε το έτος 1987... Η εν λόγω ομάδα, από την αρχή είχε ως επικεφαλής τον κατηγορούμενο, Νίκο Μιχαλολιάκο, ενώ την ίδια χρονιά διαχωρίστηκε το πολιτικό τμήμα από το επιχειρησιακό τμήμα... Και τα δυο τμήματα όμως διοικούνταν από την ίδια ηγετική ομάδα...».
Στο πλαίσιο αυτό, κατ' εφαρμογήν των “καταστατικών αρχών” και επιδιώξεων της ως άνω οργανώσεως, διαπράχθηκαν δεκάδες αξιόποινοι πράξεις

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΏΝ