Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: «Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή»

 Εκλογές 2023 – Ανδρουλάκης: «Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή» 

Με κεντρικό σύνθημα «Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή» και κεντρικό πρόσωπο τον Νίκο Ανδρουλάκης προβάλλεται ήδη στα social media η νέα καμπάνια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τις εκλογές της Κυριακής, 21 Μαΐου. 

Η έναρξη του βίντεο της καμπάνιας αξιοποιεί επικοινωνιακά το γνώριμο σλόγκαν «Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση», που σχεδόν πάντα «παίζει» πριν τα διαφημιστικά σποτ, για να επισημάνει ότι αυτή δεν θα είναι μία ακόμη αναμενόμενη πολιτική διαφήμιση.

«Αυτή δεν είναι πολιτική διαφήμιση. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις μια τέτοια», λέει στο σποτ ο Νίκος Ανδρουλάκης και προσθέτει:  

«Μπορείς να δείξεις εικόνες ανάπτυξης, που μόνο στη διαφήμιση θα τις δουν οι πολίτες. Ή να δίνεις μαγικές λύσεις, με έναν νόμο και ένα άρθρο. Ή να μιλάς για καταπληκτική ποιότητα ζωής, που καμία σχέση δεν έχει με την καθημερινότητά μας. Αυτή δεν θέλαμε να είναι μια ακόμη πολιτική διαφήμιση. Γιατί η Ελλάδα δεν χρειάζεται μία από τα ίδια».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τονίζει πως «η Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο. Ένα σχέδιο για ένα κράτος, που λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία. Με ισχυρή δημόσια Υγεία και Παιδεία. Ένα σχέδιο για δίκαιη ανάπτυξη, που σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο».

«Αυτό το σχέδιο είναι το δικό μας πρόγραμμα», επισημαίνει και απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους καταλήγει λέγοντας:

«Στις 21 Μαΐου έχεις τη δύναμη να κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή».