Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Με επιτυχία οι τριήμερες εκδηλώσεις για τη παγκόσμια Ημέρα Γ' Ηλικίας των ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου & Δερβενίου

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή το τριήμερο των εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ,που ήταν αφιερωμένο στη παγκόσμια Ημέρα Γ' Ηλικίας. Η σημερινή ημέρα ,στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου ,ήταν αφιερωμένη στη ρεφλεξολογία και στο κοσμο της.Στην ιστορία και στα οφέλη της ρεφλεξολογίας καθώς και στην αυτοφροντίδα στο σπίτι,με την εξαιρετική ρεφλεξολογο Γεωργια Μιχαλοπούλου, υπεύθυνη του κέντρου ΦΙΛΥΡΑ ,Δια βίου Ανάπτυξη.
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μετά την σπουδαία παρουσίαση της γύρω από την γνωριμία και προσφορά της ρεφλεξολογίας στη ζωή όλων μας ,ακολούθησε εργαστήρι , πρωτόκολο για ενσυνείδητη φροντίδα και ρεφλεξολογία χεριών .Στόχος η αποφόρτιση από στρες και διαχείριση άγχους..
Υπήρξε πολύ ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους .
Ο Κοινωνικός λειτουργός και υπεύθυνος του ΚΑΠΗ ,Χρήστος Κολοκυθάς,στη συνέχεια ευχαρίστησε την Ρεφλεξολογο για τη παρουσία της και τη ενημερωτική της ομιλία .Ακολούθησε κέρασμα των παρευρισκομένων..
Έτσι ολοκληρώθηκε το σπουδαίο τριήμερο που για πρώτη φορά είχε τόσες δραστηριότητες ,αφιερωμένο στους ανθρώπους της Γ' ηλικιας..
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και τον Κοινωνικό Λειτουργό Χρήστο Κολοκυθά,υπεύθυνο των ΚΑΠΗ, που φρόντισαν το τριήμερο αυτό να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ..
 
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ