Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Τριαθλική συνάντηση στην Λίμνη Δόξα Φενεού

 

Ένα ειδυλλιακό τοπίο στην Ορεινή Κορινθία “πνιγμένο” στο πράσινο, με παραδοσιακά χωριά και πάμπολλα αξιοθέατα, η μαγευτική Λίμνη Δόξα, θα φιλοξενήσει και πάλι φέτος τη συναρπαστική τριαθλητική συνάντηση, που διοργανώνει η Τransition Sports, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς!

Σε υψόμετρο 900μ., μέσα στα έλατα, ο ξεχωριστός αυτός αγώνας διεξάγεται σε ιδιαίτερα φιλικές και ασφαλείς συνθήκες μέσα και περιμετρικά της λίμνης.

Έτσι μαζί με το αθλητικό event συνδυάζουμε και μια δροσιά του απογεύματος του Σαββάτου 2 Ιουλίου! φανταστική απόδραση από την πόλη, αφού ο Φενεός απέχει μόνο 2 ώρες απ’ την Αθήνα (160χμ.)

Η τοποθεσία προσφέρεται ιδανικά για μονοήμερη εκδρομή, ή όσοι θέλετε, και από Παρασκευή: το βράδυ υπάρχει παραδοσιακό pasta-party με ντόπιες χυλοπίτες και μυζήθρα σε τοπική ταβέρνα!

Ο αγώνας περιλαμβάνει sprint απόσταση τριάθλου (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), ατομικό και ομαδικό. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6 η ώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Το τρέξιμο και το ποδήλατο θα γίνει γύρω από τη λίμνη σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας θα είναι non-draft και με κριτές ως προς το ποδηλατικό σκέλος.

*Ως προς το τρέξιμο, αυτό έχει γύρω στα 100 με 200 μέτρα χώμα βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής μέχρι την άσφαλτο.