Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Η ασυγχώρητη στήριξη του Μπάιντεν στον (ταραξία) Ερντογάν

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2022/06/Screenshot-2022-06-29-at-5.36.08-PM.png 

Του Κυριάκου Βελισσάριου

Μην ανησυχείτε, θα μας… σώσει ο Μενέντεζ. Η ασυγχώρητη στήριξη του Τζο Μπάιντεν στον ταραξία Ταγίπ Ερντογάν, δεν καταπίνεται, όσο κι αν συστημικοί… παραπλανημένοι, προσπαθούν να μας πείσουν ότι, ο Γερουσιαστής Μενέντεζ, σε ρόλο… Μαρμαρωμένου Βασιλιά, θα καθυστερεί… επ’ άπειρον τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν. Της δικής του κυβέρνησης, καθώς ο διαπιστωμένα

φιλέλληνας Γερουσιαστής, ανήκει στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ελέγχεται από το Δημοκρατικό Κόμμα. Οι… χορηγοί του στηρίζουν το Δημοκρατικό Κόμμα.

Είναι θλιβερό να συνεχίζουμε να αρνούμαστε την πραγματικότητα, με τελευταία γραμμή άμυνας τον κάθε Μενέντεζ, ο οποίος πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στη θέση του, μετά τις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το θέμα όμως, σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ο ρόλος του Τζο Μπάιντεν. Στο πλευρό του Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας, με συνέπεια… δεκαετιών, ανεξαρτήτως όσων κατά καιρούς έχει πει, σε επικριτικό τόνο.

Ο δικός του Λευκός Οίκος αποδεικνύεται αντίστοιχος… χειροκροτητής της τουρκικής παραβατικότητας, με τον Λευκό Οίκο του Ντόναλντ Τραμπ.

Προσγειωθείτε λοιπόν. Ανώμαλα. Και πάλι…

ysterografa.gr