Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Λαστιχάκια: Πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με έξυπνους τρόπους

 Λαστιχάκια: Πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε με έξυπνους τρόπους 

Τα λαστιχάκια του μπακάλη σίγουρα δεν λείπουν από το σπίτι σας. Οι περισσότεροι, μάλιστα, από εμάς τα πετάμε χωρίς να σκεφτόμαστε πού θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε.  Εμείς βρήκαμε λύσεις που να τα χρησιμοποιήσετε .

Μεγαλώστε το τζιν σας ένα νούμερο

Δεν είναι η καλύτερη δυνατή λύση αλλά μπορείτε να το κάνετε αν θεωρείτε πως σύντομα θα χάσετε τα περιττά κιλάκια που πήρατε. Μεγαλώστε ένα νούμερο το τζιν σας (δυστυχώς μόνο στη μέση) περνώντας ένα λαστιχάκι στο κουμπί και στην τρύπα που κανονικά μπαίνει το κουμπί σας.

Σελιδοδείκτης

Αν δεν σας αρέσει να τσαλακώνετε τις σελίδες των βιβλίων σας όταν τα διαβάζετε, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε ένα λαστιχάκι αντί για σελιδοδείκτη. Περάστε το λαστιχάκι από το εξώφυλλο μέχρι τη σελίδα που θέλετε να σημειώσετε και κλείστε το βιβλίο για να συνεχίσετε την ανάγνωση αργότερα.

Για να κλείσετε ντουλάπια

Αντί να αγοράσετε προστατευτικά για να κλείνουν τα ντουλάπια σας, χρησιμοποιήστε λάστιχα. Αυτό το trick είναι πολύ έξυπνο ειδικά αν έχετε μωρό στο σπίτι σας και φοβάστε μην ανοίξουν τα ντουλάπια χωρίς να το καταλάβετε. Περάστε το λαστιχάκι από τα δύο πόμολα και το μωρό σας δεν πρόκειται να καταφέρει να ανοίξει το ντουλάπι.