Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Κιάτο: Τι προκάλεσε τον θάνατο της 46χρονης – Η μάχη της μητέρας να κρατηθεί στη ζωή

 Κιάτο: Τι προκάλεσε τον θάνατο της 46χρονης – Η μάχη της μητέρας να κρατηθεί στη ζωή 

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε μετά το μεσημεριανό τραπέζι μίας οικογένειας στο Κιάτο καθώς εκείνο πιθανολογείται ότι ευθύνεται για τον θάνατο μίας γυναίκας και την διασωλήνωση της μητέρας της στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης με επιφύλαξη ξεκαθαρίζει ότι

ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι η κατάσταση των δύο γυναικών προήλθε από τα φασόλια», ενώ ένας κάτοικος της περιοχής μας εξηγεί τις συνθήκες ζωής της άτυχης οικογένειας στο Κιάτο.

«Ήταν μία φτωχή οικογένεια. Ζούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες και όλοι τους έχουν νοητική υστέρηση» λέει κάτοικος της Κορίνθου  αναφερόμενος στις δύο γυναίκες από το Κιάτο που έμελλαν να γίνουν πρωταγωνίστριες μίας απίστευτης τραγωδίας.

Το περιστατικό συνέβη την παραμονή της 25ης Μαρτίου. Η κόρη ήταν ήδη νεκρή όταν διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και η μητέρα της βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Τίποτα δεν μπορεί να εξηγήσει ακόμα με βεβαιότητα γιατί η άτυχη 46χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της και οι γιατροί δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν αν επρόκειτο για αλλαντίαση ή οι δύο γυναίκες έπαθαν άλλου είδους δηλητηρίαση από κάτι που κατανάλωσαν.

Ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης που ζει από κοντά την περιπέτεια της οικογένειας με τον χαμό της 46χρονης και την 77χρονη μητέρα της να χαροπαλεύει δήλωσε . «Η κόρη διακομίστηκε νεκρή στο Κέντρο Υγείας του Κιάτου. Σε εμάς ήρθε η μητέρα η οποία διαγνώσθηκε και με κορονοϊό.

Ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και γι’ αυτό αμέσως την διασωλήνωσαν και τώρα βρίσκεται στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Κορίνθου. Δεν ξέρω αν είναι φασόλια, αν είναι αρακάς. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι ό,τι έγινε είναι από φασόλια που γράφεται και λέγεται. Αν δεν βγουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Κιάτου ρώτησαν τον πατέρα της αδικοχαμένης 35χρονης και σύζυγο της διασωληνωμένης γυναίκας στην MEΘ Covid του νοσοκομείου Κορίνθου, τι είχαν καταναλώσει οι δύο γυναίκες πριν το περιστατικό και εκείνος τους ενημέρωσε ότι το μοιραίο μεσημέρι οι δύο τους είχαν φάει φασόλια, αυγά και τυρί.

Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία στο άψυχο σώμα της άτυχης 35χρονης αναμένεται να δώσει τις απαντήσεις για την ακριβή αιτία θανάτου της νεαρής γυναίκας και την σοβαρή κατάσταση της μητέρας. Προανάκριση διενεργεί για το περιστατικό το αστυνομικό τμήμα Κιάτου.