Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Βουλή Τηλεόραση: Εκπομπή Ιστορίας με την Καθηγήτρια Μαρία Ευθυμίου «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο» Επανάληψη

 

 

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πρώτη προβολή και έχοντας αποσπάσει εξαιρετικά σχόλια από τηλεθεατές και κριτικούς, η δημοφιλής σειρά ιστορικού περιεχομένου «Μικρά Μαθήματα για Έναν Μεγάλον Κόσμο», με την καθηγήτρια ιστορίας Μαρία Ευθυμίου, θα ξεκινήσει να προ­βάλλεται σε επανάληψη από αυτό το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 18:00 στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Τα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ με αντικείμενο την παγκόσμια ιστορία βασίζονται στις διαλέξεις της χαρισματικής καθηγήτριας, που με την αμεσότητα και τη μεταδοτικότητά της έχει κερδίσει τους πολυάριθμους φίλους της ιστορίας. Οι προβολές θα γίνονται δύο φορές εβδομα­διαίως, κάθε Παρασκευή στις 20:00 και κάθε Σάββατο στις 18:00, μέχρι την ολοκλήρωση των 54 επεισοδίων της σειράς.

Αναλυτικά για τις ημέρες και ώρες προβολής μπορείτε να ενημερώνεστε στην ιστοσελίδα του Τηλεοπτικού Σταθμού: https://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi, όπου έχετε και τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε online όλα τα επεισόδια της σειράς. Μπορείτε επίσης, να παρακολουθήσετε το τρέιλερ της σειράς στον παρακάτω σύνδεσμο: https:// www.youtube.com/watch?v=Hht3mVAT7X4&list=PLlLw1tG9H3CWx48L-B9sgtNGPRKSwYZKb&index=85&ab_channel=HellenicParliamentTV 

Βουλή Τηλεόραση-Επικοινωνία

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 11, Αθήνα

Τηλ: 210- 3735035

Tv-epikoinonia@parliament.gr