Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-2: «Εφτάψυχοι» και στο Περιστέρι οι Κρητικοί!

 Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-2: «Εφτάψυχοι» και στο Περιστέρι οι Κρητικοί! (highlights) 

Ματς που τα είχε όλα διεξήχθη το βραδάκι της Τετάρτης στο γήπεδο του Περιστερίου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής., το οποίο ολοκληρώθηκε με το... χορταστικό 2-2.

Νικητής δεν προέκυψε μεν, όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται έτσι, αφού κατάφεραν να φύγουν από το Περιστέρι με τον πόντο της ισοπαλίας παρότι μέχρι το 60' ήταν πίσω στο σκορ με 2-0, ενώ τελείωσαν και το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Στάικου στο 79'.

Το ξεκίνημα των γηπεδούχων στο παιχνίδι ήταν εκρηκτικό, όμως -όπως συνέβη και στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ- αυτό δεν είχε συνέχεια, με τους παίκτες του Ατρόμητου να δείχνουν ότι ξέμειναν από ενέργεια στην επανάληψη, γεγονός που τους κόστισε ακριβά.

Χάρη και στις κινήσεις του Νίκου Νιόπλια από τον πάγκο, που πέρασε στο ματς τον Ντουρμισάι αλλάζοντας το αρχικό του σύστημα, ο ΟΦΗ γύρισε το παιχνίδι και ουδείς γνωρίζει τι θα είχε γίνει αν ο ρέφερι Γκορτσίλας δεν είχε εξαντλήσει την αυστηρότητά του στην αποβολή -με δεύτερη κίτρινη- του Στάικου.

Οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για τη διαιτησία, όμως δεν έχουν δίκιο. Το πρώτο γκολ του ΟΦΗ είναι κανονικότατο, καθώς ο Γιαννιώτης συγκρούεται με συμπαίκτη του και χάνει την μπάλα, ενώ στο πέναλτι που καταλογίζεται στο 69' η μπάλα χτυπάει όντως στο δεξί μπράτσο του Έρλινγκμαρκ, έτσι «με το γράμμα του νόμου» υπάρχει παράβαση. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης Μαυρομμάτης Χατζηισαΐας Τζοβάρας (69’ Καστεγιάνο) – Χαρίσης (68’ Ντένιτς) Έρλινγκμαρκ Μουνίθ Ροτάριου (83’ Ναμπί) – Αλιμπέκ (63’ Κλωναρίδης) Κουλούρης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Πασαλίδης (46’ Ντουρμισάι) Βούρος Γιαννούλης – Ουές (70’ Μαρινάκης) Ντε Γκουζμάν (23’ λ. τρ. Στάικος) Γκαγιέγκος Μπαλογιάννης – Τοράλ Λάμπρου (70’ Τσιλιανίδης) – Φελίπε (82’ Σελίμοβιτς).