Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Think Christmas Lab στο Αγρόκτημα Φοίφα!

 


Re:Think Christmas Lab στο Αγρόκτημα Φοίφα!


Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια με κατασκευές, ελεύθερο παιχνίδι στον κήπο και εικαστικά με φυσικά και άχρηστα υλικά προσκαλούν μικρούς και μεγάλους σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή με έμπνευση και φως!

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αισιοδοξία!


Αυτά τα Χριστούγεννα το Αγρόκτημα Φοίφα ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους φίλους που θέλουν να δείξουν τη δεξιοτεχνία τους και να εγείρουν τη φαντασία τους μέσα από ένα ξεχωριστό πολυεργαστήριο δημιουργικής επανάχρησης την Κυριακή 19.12.2021 11.00 – 16.00.

Στις ιδιαίτερες φετινές γιορτές που η αισιοδοξία και η χαρά είναι πιο αναγκαίες από ποτέ μαζευόμαστε και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για την υπέροχη αυτή εποχή του χρόνου και για την αγαπημένη μας γιορτή των Χριστουγέννων!
Τι είναι το RE:Think Christmas Lab;
Είναι ένα πoλυεργαστήριο δημιουργικής επανάχρησης και εκπαίδευσης όπου οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν έργα από χρηστικά και άχρηστα υλικά, μέσα από μια πανδαισία υλικών σχημάτων και μοτίβων δημιουργώντας έτσι μοναδικά δώρα, γούρια, στολίδια και διακοσμητικά αντικείμενα που τους εκφράζουν στο πλαίσιο των γιορτών. Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Είναι και μια γιορτή ανταλλαγής και μοιράσματος επικοινωνώντας μια εναλλακτική πιο ανθρώπινη και πιο φυσική προσέγγιση των γιορτών μακριά από έναν άκρατο καταναλωτισμό που μόνο χωρίζει και δεν ενώνει.
Από το 2016 εκατοντάδες μαθητές έχουν επισκεφτεί το Αγρόκτημα έχουν συμμετάσχει στα εργαστήρια δημιουργικής επανάχρησης και έχουν δημιουργήσει ευφάνταστα έργα από φυτικά και άχρηστα υλικά.

Εκείνη την ημέρα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στη δημιουργική επανάχρηση υλικών η οποία θα κλείσει τον κύκλο εργαστηρίων δημιουργικής επανάχρησης που πραγματοποιήθηκαν στο Αγρόκτημα Φοίφα τη φετινή χρονιά και κατά την οποία θα δημιουργήσουμε όμορφες κατασκευές στο πνεύμα των γιορτών. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί ακόμα να φέρει και τα δικά του υλικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει στις κατασκευές, να τα μεταποιήσει, ή να τα δωρίσει στην κοινή τράπεζα υλικών για τη δημιουργία άλλων κατασκευών. Ενδεικτικά μπορείτε να φέρετε ρούχα και υφάσματα με ενδιαφέροντα μοτίβα, CD, παλιές χριστουγεννιάτικες μπάλες, βαζάκια χωρίς ταμπέλες, κορδέλες, μαλλί πλεξίματος, faux κοσμήματα που δεν χρησιμοποιούνται πια, κ.α.
Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Re:Think Christmas Lab 2021 Κυριακή 19/12/2021 | 11:00-16:00 | Αγρόκτημα Φοίφα

Δείτε το video με όμορφες κατασκευές από προηγούμενα
RE:Think Christmas Labs!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ποικίλες παράλληλες δραστηριότητες και εργαστήρια που θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς και να απολαύσουμε νόστιμα καλούδια και λιχουδιές από τον σπιτικό μπουφέ του Αγροκτήματος.

Για αυτό αν έχετε μια τέχνη που θέλετε να μοιραστείτε με το κοινό στο πνεύμα των Χριστουγέννων μη διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα εργαστηρίου παρακάτω: 
Φόρμα Αιτήσεων για εργαστήριο


Την εισήγηση του εργαστηρίου θα κάνουν οι Μυρτώ Φοίφα και Φωτεινή Μπρέγιαννη, με πολυετή εμπειρία στα εργαστήρια δημιουργικής επανάχρησης για όλες τις ηλικίες, ενώ η ομάδα της Re:Think θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες με τη δημιουργία των κατασκευών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο facebook η οποία θα ανανεώνεται συνεχώς.


Κλείστε τη θέση σας στο 27210 22505 ή δηλώστε συμμετοχή στο event παρακάτω:

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήριο Re:Think Christmas Lab 2021 Κυριακή 19/12/2021 | 11:00-16:00 | Αγρόκτημα Φοίφα

RE:Think Social Cooperative