Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Κλήρωση-παρωδία Τσάμπιονς Λιγκ: Σβήστε όσα ξέρατε – Αυτά είναι τα ζευγάρια των 16

 Τσάμπιονς Λιγκ: Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας 

Tο Παρί – Ρεάλ, με τον Λιονέλ Μέσι να ετοιμάζεται για δύο ακόμα μάχες με τους μερένγκες μετά από τόσες που είχε δώσει τόσα χρόνια ως παίκτης της Μπαρτσελόνα και τον Σέρχιο Ράμος να συγκρούεται με το παρελθόν του.Την απόφαση να επαναληφθεί η κλήρωση στη φάση των «16» του Champions League μετά τις γκάφες στην αρχική διαδικασία.

 
Αναλυτικά τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των 16 του Champions League:
1. Ζάλτσμπουργκ – Μπάγερν
2. Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι
3. Μπενφίκα – Άγιαξ
4. Τσέλσι – Λιλ
5. Ατλέτικο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
6. Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους
7. Ίντερ – Λίβερπουλ
8. Παρί – Ρεάλ

 

Η αιτία της επανάληψης της κλήρωσης 

Νωρίτερα έντονες αντιδράσεις σε όλη τα ευρωπαϊκά Μέσα έχουν ξεσπάσει μετά το σοβαρό λάθος που έγινε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η μεγάλη γκάφα που έγινε με το ζευγάρωμα της Βιγιαρεάλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ οι δυο τους έχουν παίξει στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και μπάχαλο.

Η Ατλέτικο που βγήκε αμέσως μετά κληρώθηκε με την Μπάγερν Μονάχου και φάνηκε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» για λίγο έμειναν εκτός κληρωτίδας, με την Λίβερπουλ να συνεχίζει και να πέφτει πάνω στην Ζάλτσμπουργκ κι εν τέλει το σύνολο του Ράνγκνικ να συγκρούεται με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στην UEFA συζητούν τι ακριβώς θα ισχύσει, εν μέσω έντονων πιέσεων και εξετάζεται το ενδεχόμενο επανάληψης της κλήρωσης για τους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Η Γιουνάιτεντ έχει ήδη κληρωθεί» ειπώθηκε τη στιγμή που θα προέκυπτε η αντίπαλος της Ατλέτικο, με τον σύλλογο του Μάντσεστερ να έχει «ακυρωθεί» και να περιμένει για πιο μετά!

Φυσικά αν τελικώς αυτό συνέβη όταν η Ατλέτικο κληρώθηκε με τους Βαυαρούς, επηρεάζει τα διασταυρώματα για τις Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Ατλέτι και Παρί Σεν Ζερμέν!

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν στην επανάληψη της κλήρωσης.