Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Παναθηναϊκός έδειξε αντίδραση και κατάφερε να νικήσει με 5 - 1 την ομάδα της Μαγνησίας που είχε μείνει στον… Βόλο .

 Παναθηναϊκός-Βόλος 5-1 : «Ξέσπασε» με καλό ποδόσφαιρο (highlights) 

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για τους πάντες στον Παναθηναϊκό μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του αντέδρασαν κόντρα στον Βόλο κερδίζοντάς τον με 5-1 στη Λεωφόρο.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0!

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Μαγνησίας φαίνεται πως είχε μείνει στον…

Βόλο και παρουσιάστηκε νωθρή, χωρίς συγκέντρωση, ενέργεια και «καθαρό μυαλό» με συνέπεια να… προσγειωθεί ανώμαλα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στα πρώτα λεπτά του αγώνα, πίεσε τους Βολιώτες ασφυκτικά με τους Καρλίτος και Ιωαννίδη να είναι έξω από την μεγάλη τους περιοχή και εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη των αμυντικών τους.

Ο Καρλίτος στο 3’ και ο Ιωαννίδης στο 4’ έβαλαν τους «πράσινους» στη… θέση του οδηγού, ενώ με τον Χατζηγιοβάννη να αποτελεί «πηγή κινδύνων» από τα αριστερά ο Παναθηναϊκός έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες.

Στο 33’’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον Μυτιληνιό διεθνή εξτρέμ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με τον Βιτάλ να ευστοχεί σε πέναλτι.

Την ίδια στιγμή ο Βόλος χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση ήταν αναιμικός και δεν μπορούσε να οργανώσει ούτε μια σωστή προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Μαγνησίας μπήκε με πείσμα και προσπάθησε να αντιδράσει. Μάλιστα εκμεταλλεύτηκε την νωθρότητα των παικτών του Παναθηναϊκού και ήταν καλύτερος μειώνοντας στο 58’ σε 4-1 με τον Γκιουλέν.

Ο Καρλίτος πάντως στο 69’ αύξησε τη διαφορά διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. «Μελανό» σημείο για τον Παναθηναϊκό ο τραυματισμός του Βέλεθ στον οπίσθιο μηριαίο ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης- Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Βέλεθ (76’ λ.τ. Σάρλια), Κώτσιρας- Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (76΄Μαουρίσιο) - Χατζηγιοβάννης (63’ Παλάσιος), Ιωαννίδης(71’ Λούντκβιστ), Βιτάλ -Καρλίτος (71’ Μακέντα)

ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν - Πουρίτα, Ρομέρο (46’ Γκιουλέν), Γκρίλο, Φεράρι -Τσοκάνης, Μπαρτόλο, Ρεγκατίν (74’ Σοάρες), Ροσέρο (46’ Μπαριέντος), Φερνάντες (74’ Τερεζίου) -Φαν Βέερτ (74’ Βοϊτκόφσκι).