Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ισόπαλο το ντέρμπι της Ρούμελης: Λαμία - Παναιτωλικός 2-2 "έφραγμα" για τους Φθιώτες στο 90΄.

 Λαμία - Παναιτωλικός 2-2: Τα «καναρίνια» είχαν «απαντήσεις» για τους Φθιώτες (Highlights)! 

Η Λαμία προηγήθηκε δις αλλά δεν κατάφερε να πάρει το παρθενικό τρίποντο στη φετινή Super League κόντρα στον Παναιτωλικό που ισοφάρισε ισάριθμες διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 στο 90' από το... γόνατο του Βαρόνε!


Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα του ματς είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μανουσάκη (9') μετά από κόρνερ του Τιρόνε και στο επόμενο λεπτό (μετά από νέο κόρνερ του Τιρόνε) ο Μαζουλουξής εκμεταλλευόμενος την λάθος έξοδο του Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ.

Παρότι ως το 25' οι γηπεδούχοι ήλεγχαν απόλυτα το ματς οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στην πρώτη τους τελική να ισοφαρίσουν με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής του Ντουάρτε (30').

Ακολούθως έφεραν την αναμέτρηση στα μέτρα τους.

Με το σκορ ημιχρόνου στο 1-1 το ματς ήταν και στην επανάληψη ισορροπημένο με την Λαμία ν' ανακτά το προβάδισμα στο 66' μετά από φάση διαρκειάς όπου ο Νούνιες αρχικά είχε δοκάρι και κατόπιν βρήκε δίχτυα.

Ωστόσο η ομάδα του Αναστασίου είχε και δεύτερη αντίδραση στο 90ο λεπτό με τον νεοεισελθόντα Μπαρμπόσα να εκτελεί φάουλ κι ο Βαρόνε με το ...γόνατο να ισοφαρίζει στο τελικό 2-2.

Κι αν τα «καναρίνια» μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ έδειξαν ...σφυγμό, παρότι να βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ δις, το «χτύπημα» για τους Λαμιώτες ήταν μεγάλο...

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ – Βύντρα, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ – Τρούμπουλος (58’ Γκόλεμιτς), Νούνιες – Μανουσάκης (58’ Προβυδάκης) Ρόμανιτς (81’ Τσούκαλος), Τιρόνε (74’ Σαραμαντάς)- Μανούσος (74’ Αραμπούλι)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες- Λούι (81’ Μόρσεϊ), Βργκοτς, Κορνέλιους (87’ Μπαρμπόσα), Χουχούμης -Τσιγγάρας, Φλόρες (81’ Καρέλης), Βαρόνε- Ντίας (93’ Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Βέργος (93’ Αντούνες).