Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Αστέρας - Άρης Βοχαϊκού 2 - 1

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι


Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της  Α΄κατηγορίας Κορινθίας πέτυχε ο Αστέρας Δερβενίου επικρατώντας ευκολότερα από τελικό 2 – 1, του Άρη Βοχαϊκού. 
Στο β’ μέρος με την αλλαγή στο σχήμα της άμυνας με τρεις αμυντικούς, με την είσοδο του Τάφα στη μεσαία γραμμή και την προώθηση στην επίθεση του Στεφανίδη, ο Αστέρας άλλαξε την εικόνα του και ανάγκασε τον Άρη Βοχαϊκού, ο οποίος όμως έπαιζε με 10 παίκτες από τα μισά του α’ ημιχρόνου λόγω της δίκαιης αποβολής παίκτη του με δύο κίτρινες, σε παθητικό ρόλο.
Ο Αστέρας ανέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα του α’ ημιχρόνου, αφού βρέθηκε να χάνει από το 2’ λεπτό σε μια χαζή ασυνεννοησία του Δανιηλίδη με τον τερματοφύλακα Βασιλακόπουλο και μετά στο β΄ μέρος, μεταμορφωμένος, έχασε ένα τσουβάλι γκολ. Αλλά και στο α΄ μέρος είχε τις ευκαιρίες του με τους Στεφανίδη και Κορδούλη, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον πολύ καλό τερματοφύλακα του Άρη Βοχαϊκού. Στο β΄ μέρος σκόραραν νωρίς Λέκα και ο Τάφα, ενώ είχε και δοκάρι αργότερα ο Βασιλειάδης.
Η εμφάνιση του β΄ μέρους άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι ήταν μουδιασμένοι με την εμφάνιση του α΄ μέρους και ευελπιστούν ότι η ομάδα τους θα αρχίζει να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο από τους πολύ καλούς της παίκτες που διαθέτει, όταν θα εξαλειφθούν οι μικροσυμπτώσεις που την ταλαιπωρούν τελευταία.