Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στη Ριζούπολη

 Play out Super League 1 (1η αγωνιστική): Μεγάλο διπλό της ΑΕΛ στη Ριζούπολη (βαθμολογία, highlights) 

Άνοιξε η αυλαία στα play out της Super League 1 με τη σημερινή (20/3) διεξαγωγή της 1ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 0-2 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Ύστερα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο μισάωρο, διάστημα όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πλησίασαν το γκολ, οι «βυσσινί» ισορρόπησαν το

ματς και πήραν τον έλεγχο, για να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα στο 67' με τον Ντουρμισάι και να «κλειδώσουν» τη σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις με τον Νούνιτς για το τελικό 0-2. Έτσι, η θεσσαλική ομάδα ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τα play out στην προσπάθειά της να σώσει την παρτίδα καθώς «έπιασε» τον ΟΦΗ στους 19 βαθμούς, ενώ πλέον βρίσκεται στο -1 από τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, οι Θεσσαλοί χάλασαν το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον «κυανόλευκο» πάγκο... . Αντίθετα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεμπερδέψει ουσιαστικά από τώρα με το άγχος της παραμονής.  

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης Ντομίνγκες Λισγάρας Χουχούμης – Φατιόν (72’ Λαγός) Σλίβκα – Φερνάντεθ (72’ Μουνιέ) Μπεντινέλι Τσιλούλης (52’ Κολ) – Ντάουντα (52’ Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Μπέρτος Ηλιάδης Ζίζιτς Μαξιμένκο – Μουκάντζο (57’ Μιλοσάβλιεβιτς) Στίφλερ (85’ Σπαρβ) Κολομπίνο – Ακούνια Ντουρμισάι (79’ Νούνιτς) Πινακάς (79’ Μπεν Χατίρα).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Βόλος 33

ΠΑΣ Γιάννινα 31

Απόλλων Σμύρνης 28

Ατρόμητος 28

Λαμία 23

Παναιτωλικός 20

ΟΦΗ 19

Λάρισα 19