Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0: Καθάρισε με Εραμούσπε και...έπιασε τον Βόλο

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0: Καθάρισε με Εραμούσπε και...έπιασε τον Βόλο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και...έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας των play out τον Βόλο που δεν κέρδισε τον ΟΦΗ (0-0).

Οι Γιαννιώτες ήταν πιο ουσιαστικοί, πήραν το προβάδισμα σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο (32' Εραμούσπε) και θα μπορούσαν στο τέλος του πρώτου μέρους να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους αλλά ο Μανδάς απέκρουσε ξανά πέναλτι - το είχε κάνει και στη Λαμία την περασμένη Κυριακή - με τον Παμλίδη να μην μπορεί να

γράψει το 2-0 στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης από την...άσπρη βούλα ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 19' με την επέμβαση και του γκολκίπερ της ομάδας του Περιστερίου.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, ο Ατρόμητος ήταν καλός, έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά και πάλι δεν μπορούσε να σκοράρει! Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες από την πλευρά των παικτών του Παντελίδη, με κορυφαία φυσικά το δοκάρι του Μανούσου στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ και στο 74' ο Ενσικουλού είχε εξαιρετική στιγμή για να ισοφαρίσει αλλά...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Κάστρο, Ντομίνγκεθ – Ελευθεριάδης (65’ Λιάσος), Καρτάλης, Παμλίδης (76’ Μπρένερ) – Μιλιντσεάνου (88' Παντελάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης): Mανδάς – Κιβρακίδης, Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο - Χαρίσης, Σάλομον (71’ Ούμπιδες), Γκάλο (61’ Αγκάγιεφ), Ενσικουλού (79’ Εντομβόνγι) – Μανούσος (79’ Χριστοδουλόπουλος), Μάτιτς (52’ Μουνίθ)