Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Η Λαμία "τσάκισε" σε 20 λεπτά με 3 - 0 μεσα στο Αγρίνιο τον Πναιτωλικό.

 Παναιτωλικός – Λαμία 0-3: Τον «τσάκισε» στις αντεπιθέσεις  

Χόρευαν στη βροχή οι παίκτες της Λαμίας στο Αγρίνιο και πήραν σπουδαίο και δίκαιο διπλό κόντρα στον Παναιτωλικό (0-3). Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου, αξιοποίησαν στο έπακρο τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και με έξοχα εκτελεσμένες αντεπιθέσεις σε πρώτο και δεύτερο χρόνο πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 20 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και πήρε αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη.

 24’: Ο Ντέλετιτς έκανε την κούρσα από δεξιά κούρσα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα προς την καρδιά της περιοχής, όπου ο Βασιλακάκης με καλοζυγισμένη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία, ανοίγοντας το σκορ (0-1).

27’: Ο Ρόμανιτς από τον άξονα άνοιξε αριστερά στον Καραμάνο, που με τη σεριά του γύρισε στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Ντέλετιτς πλάσαρε με το αριστερό στην κίνηση και έγραψε το 0-2.

43’: Ο Ντέλετιτς πίσω από τη σέντρα έβγαλε μπαλιά 30 μέτρων στην πλάτη της άμυνας, όπου ο Τσότσαλιτς έκανε «τσαφ» στην προσπάθειά του να απομακρύνει και ο Ρόμανιτς πλάσαρε με το δεξί στην έξοδο τον Μελίσσα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Από την άλλη πλευρά, οι κυανοκίτρινοι δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρίσκονταν ανασταλτικά στο πρώτο μέρος. Προσπάθησαν με μεγαλύτερη ηρεμία και λιγότερα λάθη στην επανάληψη να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά η Λαμία διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμα, έκλεισε τους χώρους στο δικό της μισό και δεν άφησε περιθώρια ουσιαστικής αντίδρασης στους παίκτες του Τραϊανού Δέλλα. .

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Περέιρα (65’ Ταχάρ), Βάντερσον, Μεντίνα (46’ Γιάκολις), Τσότσαλιτς, Εντινγκά, Ντάλσιο (46’ Τσιγγάρας), Ντίαζ, Μάζουρεκ (46’ Βέργος), Αριγίμπι, Καρέλης (71’ Αζάντι).
ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (78’ Μάντζρεκαρ), Ντέλετιτς (88' Σαραμαντάς), Βασιλακάκης, Καραμάνος (69’ Μπιάρνασον).