Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

5.000 μάσκες αυξημένης προστασίας από τον Αστέρα Τρίπολης προσφορά στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

 https://www.ert.gr/wp-content/uploads/2020/12/%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%82-1-300x200.jpg 

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, σε συνεργασία με την εταιρεία (macron) που τον προμηθεύει αθλητικό υλικό, παρέδωσε μάσκες αυξημένης προστασίας στο γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Η δωρεά είχε να κάνει με 5.000 μάσκες τις οποίες παρέλαβε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Αναστάσιος Τζανής.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, είπε:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ακόμη μία φορά αποδεικνύει στην πράξη το κοινωνικό της ενδιαφέρον και το ανθρώπινο πρόσωπό της. Σε αυτή την τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία για όλο τον κόσμο, είναι χρέος μας να στηρίξουμε ιδιαίτερα το έργο των ανθρώπων που από την πρώτη στιγμή μετέτρεψαν τους εαυτούς τους σε ασπίδα προστασίας για όλους μας.

Με την σημερινή κίνηση να δωρίσουμε σε συνεργασία με την MACRON, 5.000 μάσκες αυξημένης προστασίας στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όλους αυτούς τους κρίσιμους μήνες».

Ο διοικητής του Ιδρύματος, Αναστάσιος Τζανής, τόνισε: «Η προσφορά μασκών αυξημένης προστασίας και μάλιστα στον αριθμό των 5.000 θα υποστηρίξουν την προσπάθειά μας να δώσουμε με ασφάλεια τη μάχη κατά της πανδημίας και τους τελευταίους μήνες. Μέχρι η ελπίδα να μας κάνει και πάλι να χαμογελάσουμε φανερά, όχι κάτω από τη μάσκα μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΑΣΤΕΡΑ για την προσφορά και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά με υγεία».