Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ.

 https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2020/10/ote.png

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               Λουτράκι 14/10/2020              ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                  Αριθμ. Πρωτ.:18696 ΔΗΜΟΣΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -                                                                              ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 

 

Σας καλούμε να συμμετέχετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α ́), την 14ηΟκτωβρίου2020, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 14:00(χρόνος έναρξης) έως 14:30(χρόνος λήξης), για λήψη Απόφασης στο κατωτέρω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: 

1.Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την κατάργηση του υποκαταστήματος ΟΤΕ Λουτρακίου,προκειμένου να αποτραπεί μια δυσμενής για τους εργαζομένους και τον Δήμο μας εξέλιξη. 

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: info@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας τόσο για το επείγον του χαρακτήρα του θέματος όσο κι επ' αυτού.

 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τηλ. 2744360123 (κα Διαμαντοπούλου Αργυρώ)                                             Συνημμένα σας αποστέλλουμε σχέδιο ψηφίσματοςκαθώς και το αρχείο "Ψηφοφορία", το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά προς διευκόλυνσή σας, επιστρέφοντάς το συμπληρωμένο στο ανωτέρω email.  

                                                     Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

                                                          Θυμής Φίλιππας 

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων