Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη ερμηνεύτριας Μπέττυ Χαρλαύτη στην Π. Ε. Κορινθίας - Ενδιαφέρουσα συζύτηση με Αντιπεριφερειάρχες Τάσο Γκιολή, Αθηνά Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη.

Στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας υποδέχθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, τη σύγχρονη ερμηνεύτρια Μπέττυ Χαρλαύτη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Αθηνά Κόρκα και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κ. Χάρης Βυτινιώτης.

Σε ευχάριστο κλίμα συζήτησαν και αναφέρθηκαν στη μεγάλη συνεργασία της με τον μεγαλύτερο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη καθώς και στο άνοιγμα τον Οκτώβριο, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ερμηνεύοντας τον «Επιτάφιο» των Μίκη Θεοδωράκη και Γιάννη Ρίτσου.

Η ερμηνεύτρια, που γεννήθηκε στην Κόρινθο, Μικρασιατικής καταγωγής, με κλασική εκπαίδευση, διπλωματούχος μεσόφωνος με ρεπερτόριο σε πλήθος ξένων γλωσσών με χαρά συζήτησε όσον αφορά σε μελλοντικές παραστάσεις ενόψει των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που θα λάβουν χώρα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ