Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΠΙΟΝΙΑ

Σαν μην έχει συμβεί τίποτα τα πιόνια εξουσίας συνεχίζουν να προκαλούν μέσα από δηλώσεις στα καθεστωτικά μέσα. Αρνούμενοι να αποδεχτούν την καταστροφή που επέφεραν στην Ελλάδα και καλυπτόμενοι πίσω από το φόβο του θανάτου συνεχίζουν να κελαηδούν το ποίημα του Παρακράτους.

Μετά από μία δεκαετία Μνημονίων για τη διάσωση των τραπεζών που μοίραζαν δάνεια αδιακρίτως και κλήθηκε ο ελληνικός λαός να ξεπλύνει τις αμαρτίες τους, τώρα τα πιόνια εξουσίας λανσάρουν τη διάσωση με κρατικές εγγυήσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων καρτέλ που μονοπωλούσαν την ελληνική αγορά την οποία προφανώς θα πληρώσει και πάλι ο λαός.

Μετά την αποτυχημένη εθνική στρατηγική της χρεοκοπίας και της συνέχισης ζημίας 4 δισ. ευρώ την εβδομάδα με κλειστή την οικονομία, οι οικονομικοί και πολιτικοί αυτουργοί της πτώσης του βιοτικού επιπέδου μας διαγκωνίζονται για να μείνουν στον αφρό της επικαιρότητας και να υπηρετούν την Αφέντρα τους εις βάρος της Ελλάδας και στη μετά-COVD19 εποχή. Bad banks, Coronabonds, "Λεφτόδενδρα" και άλλα παραμύθια γεμάτα δράκους.

Ας  περιμένουμε λοιπόν την Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 να δούμε τι "λεφτόδεντρο" θα επινοήσει ο κ.Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες και μετά θα υπολογίσουμε όλοι να δούμε ποιος θα πληρώσει τη λυπητερή.

Ίσως τελικά να μας σώσουν και οι Κινέζοι με τις αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων που οφείλουν για την παγκόσμια ζημία τους και να αδικούσαμε τον κ.Μητσοτάκη για την αγάπη του στην Golden Visa...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ
 thedayaftergr.blogspot.com