Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

Ξεπερνάει κάθε λογική η αισχροκέρδεια στα καύσιμα στην ελληνική αγορά. Με τη τιμή του βαρελιού αργού πετρελαίου να έχει καταποντιστεί διεθνώς στα 11 δολάρια το βαρέλι οι Έλληνες εξαθλιωμένοι καταναλωτές των επιδομάτων αναγκάζονται να πληρώνουν στις ίδιες τιμές σχεδόν όπως παλιά, ξεπερνώντας  ακόμη και την Ελβετία!

Μία αισχροκέρδεια εταιρειών, πωλητών ή Κράτους αδιάφορο συνεχίζεται υπό το βλέμμα της κυβέρνησης. Πώς είναι δυνατόν οι τιμές πετρελαίου να είναι πολλαπλάσια μικρότερες  σε σχέση με πριν και οι τιμές πώλησης σχεδόν αμετάβλητες περιμένουμε να μας εξηγήσει ο Υπουργός υπεύθυνος της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων.

Αν το Κράτος δίνει το κακό παράδειγμα ανοχής σε τέτοια φαινόμενα ή ακόμα χειρότερα αισχροκερδώντας το ίδιο είναι ανόητες οι διάφορες εξαγγελίες καταπολέμησής της και αποτυπώνουν απλά τη στρεβλή κατάσταση της οικονομίας μας, της κοινωνίας μας και της πολιτικής.

Σε λίγο το βαρέλι πετρελαίου θα διατίθεται διεθνώς δωρεάν και οι Έλληνες ιθαγενείς θα πληρώνουν τις ίδιες τιμές. Με τέτοια επιχειρηματική ηθική εξηγείται η πλήρης χρεοκοπία μας, οικονομική και πολιτική και η ανικανότητα για την επόμενη ημέρα.

Ζητείται Έλληνας Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στη μετά-COVID19 εποχή...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Thedayaftergr