Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi589Vc70lKqP5l5-cQUhu9fz1hFsiR2am9rfEly7v0P1Z9CgqQi8P7ApsTNbkX3tB_-KLQGWd5IIbPD-wTaISXsxG5N2v04DrfKX9qg_anDeDCTpS8V8UekMpVV_Snkdw9-2XTpbZVZos/s1600/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582-%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF-1280x720.png
Της Λέττας Καλαμαρά

Σκηνικό Κριμαίας σηκώνεται στην εσχατιά της Ελλάδας το ακριτικό Καστελόριζο, με δημοσιεύματα σήμερα 21η Απριλίου επέτειο της προδοσίας Ιωαννίδη εις βάρος της μαρτυρικής Κερύνειας. Ταυτόχρονα φέρουν Τούρκο Επιτελάρχη να διεκδικεί 22 νησιά και το Καστελόριζο και την Ελληνική Πολιτεία να έχει αποπειραθεί να δημιουργήσει δομή φιλοξενίας "μεταναστών" από την Τουρκία τη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα των Ελλήνων.Σε ένα απομονωμένο ελληνικό νησί που απέχει 72 ναυτικά μίλια από την ακριτική Ρόδο και έχει 492 κατοίκους είναι πραγματικά απορία η σκοπιμότητα πληθυσμιακής αλλοίωσής της. Η στρατηγική σημασία του νησιού, με τη συμβολική Φρουρά της και τα αντιπροσωπευτικά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους, αποτελεί το διαμάντι από το οποίο η Τουρκία έχει ήδη επισήμως στον ΟΗΕ αφαιρέσει δικαιώματα της ΑΟΖ της, των υδάτων και του αέρα της στη ΝΑ Μεσόγειο. Χωρίς καμία ουσιώδη ελληνική αντίδραση, τα γαλάζια νερά στο Καστελόριζο έγιναν γκρίζα, όπως η Μακεδονία του Τσίπρα, όπως τα Ίμια του Σημίτη, όπως η Κύπρος του Ιωαννίδη.

Δεν έλειψαν από τη μέρα ανάληψης της διακυβέρνησης Μητσοτάκη με τους τεχνοκράτες επιτελείς του που γνωρίζουν να κάνουν τη δουλειά τους "σωστά", οι απόψεις συγγενών και φίλων τους για την ευγενική παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην περιοχή του Καστελόριζου και των γύρω νησιών. Μία ένδειξη καλής θέλησης και διευθέτησης θεμάτων στο Αιγαίο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που χρονίζουν από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τη συμφωνία Ελευθέριου Βενιζέλου - Κεμάλ Ατατούρκ του 1930. Όλοι θα μπορούσαν να βγουν "κερδισμένοι" εκτός από κάποιους ανόητους που εμμένουν σε παρωχημένες ιδέες πατριωτισμού και υπεράσπισης του όρκου τους.

Τη δυσκολία που υπάρχει σε αυτή την ευγενική παραχώρηση, τους υπάρχοντες Φρουρούς επί της Νήσου, έχει αναλάβει σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αρχηγός των Μασκοφόρων, σε μία επανάληψη της ευγενικής παραχώρησης της Κερύνειας από τη Χούντα Ιωαννίδη, που ξέφυγε από την αρχική συμφωνία αλήθεια. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διευθέτηση ένας πόλεμος που δεν θα είναι πόλεμος καθότι Σύμμαχοι Ελλάδα και Τουρκία, μία επικοινωνιακή καταιγίδα καπνού, μία επιχείρηση με "πράσινα στρατιωτάκια" του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που δεν θα είναι στρατιώτες και γρήγορες και καθαρές δουλειές με γάντια χειρουργικά. Λίγα 24ωρα ψεκάστε σκουπίστε να γίνει η δουλειά. Εξάλλου υπάρχει εμπειρία αποδιοπομπαίων τράγων από τα σύνορα του Έβρου και τη σύλληψη Έλληνα Αξιωματικού για τον οποίο δεν χρειάστηκε να κάνουμε και πόλεμο ντε, σύμφωνα με τους κυβερνώντες τότε.

Χειρουργείο χωρίς αίματα δεν γίνεται και το εξιλαστήριο θύμα αναζητείται και αυτή τη φορά που θα δυναμιτίσει την κατάσταση και τη Συμμαχία και θα χρεωθεί το λάθος χειρισμό απομονωμένος και ντροπιασμένος. Την υπόθεση έχει αναλάβει συγκεκριμένος Υπουργός για την κατάλληλη τοποθέτηση του εξιλαστήριου θύματος που χειρίζεται θέματα αρμοδιότητας φύλαξης των συνόρων ανάμεσα πάντα στην ασάφεια ποιος τελικά φυλάει τα σύνορά μας από τα πράσινα στρατιωτάκια και τους ντυμένους μετανάστες. 

Ημέρα επετείου της Χούντας που σημάδεψε τη δημοκρατία μας ανεξίτηλα μέχρι τις ημέρες μας άλλοτε φανερή και άλλοτε κρυμμένη πίσω από τις μάσκες ενός ευπατρίδη που φέρνει δώρα για να καθαγιάσει το ανόμημά του και αφιερώνουμε το κείμενο ελπίζοντας να μη βγει προφητικό.

Σε όλους φόρεσε μάσκες, σε έναν μόνο δεν μπορεί και σκιάζεται μην πέσει ΕΠΙ ΤΑΣ. Πόσο μικρός αλήθεια ο βιαστής της δημοκρατίας που θέλει να δει το Μεγάλο Πεύκο κομμένο στη ρίζα του μάταια. Υπάρχουν χιλιάδες δενδρύλλια Πεύκου στη μοναδική Ελλάδα όσους και αν ιππεύει για αντάλλαγμα τις χάντρες εξουσίας του και όσες αγκαλιές κυριών λανσάρει ο ανθέλληνας βασανιστής της ΕΣΑ για να κοιμίσουν τους συντρόφους τους με τη μέθη της δοτής εξουσίας ως σύγχρονες Δαλιδά.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με τη Μαφία και το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που ξεκοιλιάζει την Ελλάδα. Το Καστελόριζο είναι ελληνικό, σε χώμα, αέρα και θάλασσα και θα παραμείνει ελληνικό, κυρίες και κύριοι και κ. Παναγιωτόπουλε. Τώρα, τον Ιούνιο, τον Οκτώβριο και τον Ιανουάριο. Αυτούς και τους επόμενους, επί αιώνες Ελλήνων. Για το πόσο έτοιμες έχετε τις Ένοπλες Δυνάμεις ας μετρηθείτε πρώτα και ας κοιταχτείτε στο καθρέφτη μετά...
 
 thedayaftergr.blogspot.com