Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ VEGAS ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



Εμφάνιση vegas_2010_02_01.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το MLO Strongman Champions League, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Κορινθία, δεν μπορούσε να μην συνοδεύεται και από το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς. Και κάπως έτσι, η αυλαία των παράλληλων εκδηλώσεων για τον μεγάλο ημιτελικό που θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι, θα σηκωθεί την Παρασκευή το βράδυ στην μεγάλη συναυλία με τους VEGAS, ένα από τα πιο γνωστά εναλλακτικά, ελληνικά, μουσικά συγκροτήματα.

Δύσκολα θα ακούσεις ότι κάποιος δεν γνωρίζει τους VEGAS στην Ελλάδα, μιας και το εναλλακτικό συγκρότημα έχει ερμηνεύσει μερικά από τα πιο δημοφιλή
τραγούδια των τελευταίων χρόνων. Οι VEGAS είναι ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα που αποτελείται από τρία μέλη, τον ZeRaw, την Κατερίνα Κουκουράκη στα φωνητικά και τον DJ Airth στα decks. 
Εμφάνιση vegas02.jpgΔημιουργήθηκαν το 2009 και το αστέρι Βέγας, που ανήκει στον αστερισμό της Λύρας, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το όνομά τους. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο ομότιτλο album και τα δύο singles με τίτλο "Τους πονάει" και "Ήρθε η Στιγμή" τα οποία έγιναν επιτυχίες. Η ανέλιξή τους ήταν τόσο γρήγορη ώστε το 2010, ένα χρόνο μετά την δημιουργία τους, επιλέχτηκαν για να ανοίξουν τη συναυλία της Ριάνα στην Αθηνα. Φέτος, η επιτυχία συνεχίζεται με το τραγούδι πιο_δυνατα .  
Εμφάνιση vegas03.jpg 
Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Παρασκευή στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως, στις 8.00 το βράδυ, για μια συναυλία που θα σας σηκώσει στον αέρα με επιτυχίες των VEGAS, αλλά και με τα πιο δυνατά κομμάτια που δεν λείπουν ποτέ από τις playlists κανενός dj!
Με πλούσιο ρεπερτόριο και το σύνθημα "Bέεεεεγκαςςςς...", το σήμα κατατεθέν του Zeraw είναι σίγουρο ότι το κέφι θα ανέβει μεταφέροντας το απαραίτητο μυσταγωγικό mood ενός club στο κέντρο της πόλης!


info@hlektra.fm