Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Μητσοτάκης: Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη

Την έντονη δυσαρέσκεια του για την διήμερη άδεια που θα λάβει εκτός απροόπτου το πρωί της Πέμπτης από τις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Οποιαδήποτε άδεια στον Κουφοντίνα είναι αδιανόητη», ανέφερε σε tweet του ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόσθεσε: «Όχι μόνο για τις απεχθείς πράξεις του που στρέφονταν κατά της Δημοκρατίας, αλλά και γιατί δεν έχει εκφράσει ποτέ καμία μεταμέλεια γι’ αυτές και παραμένει ιδεολογικός καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών»
Μπακογιάννη: Έχω μείνω άναυδη με την απόφαση για άδεια στον Κουφοντίνα
«Ποιος θα μας δώσει εγγυήσεις όταν θα κυκλοφορεί για δύο ημέρες ελεύθερος;» διερωτάται η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη διήμερη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Καλεί την κυβέρνηση να πάρει θέση για την άδεια αυτή ενώ δηλώνει άναυδη.
«Περιμένω τους λαλίστατους της κυβέρνησης να πάρουν θέση για την άδεια Κουφοντίνα. Έχω μείνει άναυδη με την απόφαση αυτή, σε αυτή τη χρονική στιγμή. Τον θεωρώ επικίνδυνο τον κ. Κουφοντίνα» αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter.
«Πώς είναι δυνατόν να δίνουν άδεια στο πιστόλη της 17 Νοέμβρη; Ο κ. Κουφοντίνας θα γυρίζει αύριο στην Αθήνα ελεύθερος;» διερωτάται.