Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης: Εθελοντισμός – Η δυναμική και οι διαστάσεις του στην Τοπική Κοινωνία

Εμφάνιση 20161205_190305.jpg
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016,  πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα  «Εθελοντισμός-Η δυναμική και οι διαστάσεις του στην Τοπική Κοινωνία». 
Για την ύψιστη και καταλυτική σημασία του Εθελοντισμού σε κάθε τοπική κοινωνία μίλησαν ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος-Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο κ. Ηλίας Νιάρρος-Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Χρήστος Πρωτόπαπας-Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών και ο κ. Ανδρέας Γλυνιάς- Διευθυντής της Εθελοντικής Συμφωνικής Ορχήστρας Πνευστών Οργάνων Πελοποννήσου.
Για την εθελοντική τους δράση βραβεύτηκαν η εθελοντική Ομάδα Πυρασφάλειας του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο Σύλλογος Δασοπροστασίας “Κυλλήνιος Άδωνις”, οι εθελοντές της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας(EVS πρόγραμμα Erasmus+).
Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι κ κ Δημήτρης Κάσσιος, Παναγιώτης Καλύβας και Κώστας Κουσουλός, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞΕ κ. Σταυρούλα Μαγγίνα, ο Αρχηγός Ελάσσονος Μειοψηφίας κ. Ανδρέας Ζάρρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ κ Σπύρος Αποστολόπουλος, Νίκος Λάσκος και Χαράλαμπος Φίλης και η πρόεδρος Δ.Κ. Ξυλοκάστρου κ. Σπυριδούλα Καραπανάγου.