Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη κλιμακίου της ΔΗΜ ΤΟ Δήμου Κορινθίων της Νέας Δημοκρατίας στο Σοφικό





ΝΟ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                 Κόρινθος: 01-11-2016
 Δημοτική Τοπική Οργάνωση
        Δήμου Κορινθίων

Ταχ. Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 24
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ.: 6944 775437 / 27410 25536
E-mail: dimto.nd.korinthou@gmail.com
                                                               

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                      
Στα πλαίσια των επισκέψεων της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Κορινθίων στις πρωτεύουσες των Δημοτικών Ενοτήτων, ο πρόεδρος και κλιμάκιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. επισκέφτηκαν την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 το Σοφικό.

Το κλιμάκιο άκουσε και συζήτησε με μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολίτες τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Σοφικού. Από τα σημαντικότερα ζητήματα στα οποία έγινε αναφορά, ξεχώρισαν η βαριά φορολογία, η ανεργία, η νέα νομοθεσία του ασφαλιστικού που πλήττει άμεσα τους αγρότες και η ερήμωση των καποδιστριακών Δήμων όπως το Σοφικό. Επίσης διατυπώθηκε δυσαρέσκεια από τους παρευρισκόμενους για την μηδενική αναπτυξιακή πολιτική σε έργα υποδομής.

Σχετικά με την Νέα Δημοκρατία διατυπώθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για τον οποίο πιστεύουν ότι είναι αληθινός πολιτικός και μπορεί να θέσει τη χώρα σε τροχιά εξόδου από την κρίση και ανόδου της ποιότητας ζωής των πολιτών. Επίσης έγιναν γνωστές στους παρευρισκόμενους όλες οι δράσεις και ο τρόπος λειτουργίας της Τοπικής Οργάνωσης. Τα μέλη ζήτησαν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. να επισκέπτεται και ο ίδιος αλλά και κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης συχνότερα το Σοφικό.

Επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου της Τοπικής Οργάνωσης θα είναι το Χιλιομόδι. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-11-2016 και ώρα 11:00π.μ. στο καφενείο του κ. Ροτζιώκου. 

                                                         Εκ του γραφείο Τύπου